Business Controller till vår kund i Östhammar

Business Controller till vår kund i Östhammar

För vår kunds räkning i Östhammar söker vi nu en Business Controller för ett konsultuppdrag på heltid. Tjänsten beräknas starta omgående och pågå på längre sikt. Vi söker dig som är problemlösare med utpräglat strategiskt tänkande men även intresse för att arbeta operativt.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Som Business Controller hos vår kund kommer du ha en nyckelroll som BCO mot en av kundens avdelningar. Du kommer att driva, analysera och utvärdera plan-, prognos- och löpande uppföljningsarbete. Du har som uppgift att kunna säkerhetställa en väl fungerande operativ styrning och uppföljning av avdelningens ekonomi samt agera som stöd till ledningsgruppen och övriga intressenter.

Det ingår även i dina arbetsuppgifter att bistå med ständiga förbättringar och driva införandet av nya arbetssätt som bidrar till att utveckla verksamheten. För att lyckas i rollen bör du ha ett högt fokus på kostnadsmedvetenhet och kostnadseffektivitet. Rollen innebär även att du ska delta och driva egna projekt.

Om dig

Vi ser att du som söker har en akademisk examen med inriktning på ekonomi (ekonomistyrning/ controlling/ redovisning). Du har minst 5 års arbetslivserfarenhet, gärna från ett större bolag med industriteknisk verksamhet. Vi ser att du har kunskaper i ekonomisystem och det är meriterande om du har kunskaper inom SAP R/3, samt i Officepaketet. Vidare har du goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Som person är du noggrann och arbetar strukturerat med fokus på kvalitet. Vidare ser vi att du är flexibel och prestigelös samt kan balansera helhetssyn med behov av mer detaljerad information. Drivkraft och fokus på resultat och att hålla deadlines är en viktig del i rollen. Eftersom arbetet innebär mycket kontakter så är det viktigt att du är kommunikativ, utåtriktad och socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang.
Mer info
Område Östhammar
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 1 juli (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.