CNC-operatörer till kund i Hallstavik!

CNC-operatörer till kund i Hallstavik!

Vi söker nu CNC operatörer inom fräsning för uppdrag hos vår kund i Hallstavik!

Om tjänsten

Som CNC operatör övervakar du och förbereder de maskiner som du ansvarar för samt kontrollerar att produkterna uppfyller de kvalitetskrav som finns. I tjänsten ingår även viss truckkörning med ledstaplare. De CNC maskiner som du kommer att arbeta med är fräsmaskiner.

Om dig

Vi söker dig som har grönt certifikat eller motsvarande erfarenhet samt truckkort A-2. Du kan grundläggande svenska och engelska i tal och skrift samt har arbetat ett par år med CNC styrda maskiner. Som person är du noggrann, flexibel och gillar att lära dig nya saker. Det är viktigt att du prioriterar kvalité. Då tjänsten innebär skiftesarbete bör du vara bekväm i att arbeta både dag och kväll.

Om anställningen
  • Placeringsort: Hallstavik
  • Tjänstgöringsgrad: Heltid, 2-skift
  • Tillträde: Omgående
  • Anställningsform: Visstid
Information

Det finns möjlighet till boende på orten via kundenOm du är boende på annan ort vänligen ange i din ansökan huruvida du är flyttbar eller inte.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta Ludvig Millqvist på ludvig.millqvist2@lernia.se

Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Om lernia
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia - vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Östhammar
Yrkesroll Industri & Anläggning, CNC-Operatör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 10 nov 2019 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.