Administratörer till Forsmark sökes för uppdrag från augusti

Administratörer till Forsmark sökes för uppdrag från augusti

Vem söker vi?

Vi söker dig som har en avslutad gymnasial utbildning gärna inom ekonomi eller administration. Vidare har du allmänt goda datakunskaper framförallt inom Officepaketet. Du behärskar svenska i såväl tal som skrift. Det är meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet inom administration och/eller kundservice men det är inget krav så länge du är en person som är bra på att hålla ordning och reda,

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Heltid/Forsmark, Östhammar

Tillträdesdag

Augusti 2019

Information

Om du är boende på annan ort vänligen ange i din ansökan huruvida du är flyttbar eller inte.
Vi går igenom ansöknignarna löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Östhammar
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 29 juli 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi söker nu flera juniora administratörer för uppdrag på Forsmarks kärnkraftverk med start i augusti. Du kommer arbeta på företagets IT-avdelning med bland annat uppgradering av datorer till ny klientplattform, bemanna Servicepoint för att ta emot och lämna ut datorer samt hjälpa användarna med att felanmäla. Vidare kommer du även att administrera upplägg, avslut och förändring av användare samt visst inköp av förbrukningsvaror.