Föreståndare behandlingshem

Föreståndare behandlingshem

Österbygruppen
söker föreståndare till Klingbrogården och Harvik vård.
Beskrivning av tjänsten
Som föreståndare för Klingbrogården AB och Harvik Vård AB vård kommer du ha ett övergripande chefsansvar. Du kommer att planera, utveckla och leda verksamheten utifrån gällande lagstiftning, mål och riktlinjer samt budgetram. Till din hjälp har du en erfaren, stabil, öppen och positiv personalgrupp. Vi har en väletablerad omvårdnadsmodell men du kommer ändå att ha en hel del frihet i utformningen av verksamheten. Därför lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper som självständighet, samarbets- och initiativförmåga.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad socionom, beteendevetare, sjuksköterska eller har annan akademisk examen om minst 180hp (120hp enligt tidigare system) som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du bör ha erfarenhet av arbete inom området. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Arbetstid och villkor

Omfattning:
100% tillsvidareanställning efter 6 månaders provanställning. Att du blir godkänd som föreståndare i IVOs tillståndsprövning är en förutsättning för tillsvidareanställning. Utdrag ur polisens belastnings- och misstankeregister kommer att infordras.
B-körkort är ett krav.

Arbetstiden
omfattar dagtid, måndag till fredag.

Lön: Enligt överenskommelse.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktuppgifter

Michael
Klingert
Verksamhetschef
070-886 46 65
michaelklingert@hotmail.com

Andrés
Hammarbäck Miranda
Föreståndare
Klingbrogården/Harvik vård
070–3487645
andres.hammarback@klingbrogarden.se
Mer info
Kontaktperson Andres Hammarbäck Miranda
Telefon 0703487645
Område Östhammar
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Socionom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.klingbro.com/
Sista ansökningsdag 29 sept 2020 (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Österbygruppen
Österbygruppen är en koncern bestående av fem HVB-hem inom områdena socialpsykiatrisk och neuropsykiatrisk vård. 1989 startades den första verksamheten i Uppsala och koncernen har vuxit med fyra till HVB-hem i Norra Uppland. Österbygruppen är ett stabilt företag som bedriver högkvalificerad vård. Vår målgrupp består av vuxna personer med psykiatriska funktionshinder, främst psykossjukdomar. Utöver psykiskt funktionshinder vårdar Klingbrogården personer med samsjuklighet i beroendeproblematik.

Harvik
Vård riktar sig till människor med psykiskt funktionshinder som även har somatiska stöd och vårdbehov.