Projektledare

Projektledare

Arbetsuppgifter
Som projektledare leder och driver du kundspecifika projekt i nära samarbete med kund. Det innebär att utvärdera en förfrågan, följa upp den med en offert baserad på kundens önskemål och en förkalkyl, förankra projektet i organisationen och driva det genom tillverkningsprocessen för att sedan slutföra det internt i den egna organisationen och mot kunden.

I projektarbetet leder du en grupp medarbetare bestående av bl.a. konstruktörer för el och mekanik, samarbetar med inköpsavdelningen etc. Du möter dagligen människor i en ibland utmanande miljö och vi söker därför en person med en god förmåga att både arbeta självständigt och samarbeta i grupp. Egenskaper vi sätter värde på är ansvarskänsla, förmåga att planera samt att vara flexibel och noggrann.

Utbildning och kvalifikationer
Vi söker en person med en teknisk utbildning och gärna i kombination med arbetslivserfarenhet. Eftersom elkraft är en viktig del i våra projekt är det en fördel om din tekniska utbildning har den inriktningen. Har du erfarenhet av att driva projekt sedan tidigare är det meriterande.

Vi arbetar med nationella såväl som internationella kunder och goda kunskaper i svenska och engelska är nödvändiga eftersom tjänsten ställer krav på god kommunikationsförmåga i båda språken.

Tjänsten är en tillsvidareanställning men provanställning kan bli aktuell.

Arbetsplatsen är i Hargshamn.

Majoriteten av våra anställda projektledare är idag män och vi ser gärna kvinnliga sökande till denna tjänst.

Välkommen med din skriftliga ansökan (CV och personligt brev) snarast och senast 2019-08-31, vi arbetar med löpande urval.
Mer info
Kontaktperson Richard Johnson
Telefon 0173-88701
Område Östhammar
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 aug 2019 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jaco Fabriks AB i Hargshamn utvecklar, konstruerar och tillverkar i nära samarbete med kunder, nyckelfärdiga produkter inom området elkraftdistribution samt signal- och telekommunikation.
Vi är idag ca 65 anställda med en omsättning på ca: 100 MSEK.
Hargshamn är beläget ca 17 km söder om Östhammar.