Inköpare

Inköpare

Arbetsuppgifter
Som inköpare hos Jaco blir du en del i en viktig process i vår produktion. I vårt inköpsteam kommer du att samarbeta med våra projektledare och lagerpersonal med inköp av insatsvaror till både kundspecifika projekt och till förbrukningsmateriel i produktionen. Vår produktion har inriktning mot tillverkning och montering inom el och mekanik. Har du ett intresse för dessa ämnesområden är det meriterande men inget krav.

Utbildning och kvalifikationer
Vi ställer krav på att du minst har en gymnasieutbildning och gärna kompletterat med ett par års erfarenhet av inköpsarbete. Vi arbetar med projekt och ofta i en utmanande miljö i kontakt med andra människor. Vi fäster vikt vid personliga egenskaper som god samarbetsförmåga, noggrannhet, flexibilitet och ansvarskänsla. Social kompetens är viktigt för att kunna utveckla och bibehålla goda affärsrelationer med leverantörer. Vi uppskattar även initiativförmåga och viljan att bedriva förbättringsarbete

Vi arbetar med nationella såväl som internationella kunder och leverantörer. Goda kunskaper i svenska och engelska är nödvändiga eftersom tjänsten ställer krav på god kommunikationsförmåga i båda språken.

Tjänsten är en tillsvidareanställning men provanställning kan bli aktuellt. Arbetsplatsen är Hargshamn.

Vi arbetar med löpande urval i rekryteringsprocessen.
Mer info
Kontaktperson Peter Lööv
Telefon 0173-88716
Område Östhammar
Yrkesroll Ekonomi, Inköpare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 nov 2019 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jaco Fabriks AB i Hargshamn utvecklar, konstruerar och tillverkar i nära samarbete med kunder, nyckelfärdiga produkter inom området elkraftdistribution samt signal- och telekommunikation. Vi är idag ca 60 anställda med en omsättning på ca: 100 MSEK. Hargshamn är beläget ca 17 km söder om Östhammar.