Elkonstruktör

Elkonstruktör

Arbetsuppgifter
I arbetsuppgifterna ingår att konstruera, rita och dokumentera elinstallationer för teknikbyggnader, ställverk samt automation.
Det ingår även att utföra teknisk och ekonomisk utvärdering av materiel/produkter, upprätta kalkyler, kontroll- och kvalitetsdokument.

Kvalifikationer
Vi ser att du är utbildad högskoleingenjör med några års arbetslivserfarenhet inom elkonstruktion eller gymnasieingenjör men då med lite längre arbetslivserfarenhet. Du har kunskap och vana av att arbeta i projekteringsverktyg såsom AutoCad, ELPROCAD eller motsvarande.

Konstruktionsarbetet sker i nära samarbete med våra mek-konstruktörer och projektledare. Erfarenhet av mekaniskt montage och konstruktion är meriterande.

Vi söker dig med god förmåga att arbeta självständigt och i grupp. Du är flexibel och noggrann, har ansvarskänsla samt drivet att söka och genomföra förbättringar i kvalitets- och arbetsprocesser.

Ledaregenskaper och erfarenhet av att leda en arbetsgrupp är premierande då tjänsten på sikt kan innefatta ansvar för gruppen konstruktörer.

Du behärskar svenska och engelska språket väl i tal och skrift.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med eventuell provanställning, löneanspråk kan redovisas i ansökan, tillträde snarast.

Välkommen med din skriftliga ansökan (CV och personligt brev) snarast, vi arbetar med löpande urval.
Mer info
Kontaktperson Richard Johnson
Telefon 0173-88701
Område Östhammar
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker, Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.jaco.se
Sista ansökningsdag 12 maj (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jaco Fabriks AB i Hargshamn utvecklar, konstruerar och tillverkar i nära samarbete med kunder, nyckelfärdiga produkter inom området elkraftdistribution samt signal- och telekommunikation.

Vi är idag runt 65 anställda med en omsättning på ca: 100 MSEK.

Hargshamn är beläget ca 17 km söder om Östhammar.