Ekonomiadministratör till företag i Östhammar

Ekonomiadministratör till företag i Östhammar

B3 Personal

B3 Personal AB är ett bemannings- och rekryteringsföretag beläget i Stockholm, men med verksamhet runt om i hela landet. Vi vänder oss till dig som är engagerad och har hög arbetsmoral. Oavsett vart i karriären du befinner dig, vill vi hjälpa dig att ta nästa steg!

Om tjänsten

För kunds räkning söker vi nu en ansvarstagande och strukturerad ekonomiansvarig med placering i Östhammar. Arbetet är mycket omväxlande och sker i vacker marinmiljö. I rollen ingår hantering av bokföring, löner, fakturering, kundservice, kundmottagning och andra administrativa uppgifter.

Som person tror vi du är strukturerad och lösningsorienterad.

Du är duktig på att se förbättringsmöjligheter och tar egna initiativ i arbetet. Du kommer ha möjlighet att planera ditt arbete själv vilket kräver att du som person har hög ansvarskänsla och integritet. Det är ett mindre företag så du har stora möjligheter att påverka arbetet och utveckla företaget.
Vi tror du har god erfarenhet av administration sen tidigare. Du är trygg med att hantera löner och fakturering, om du sen tidigare har erfarenhet av kundkontakt är det meriterande. Du kan även kommunicera obehindrat på det svenska språket både i tal och skrift. Engelska kan förekomma. B-kort är ett krav.Du erbjuds

Rollen är på deltid ca 70% av heltid med möjlighet till flextid. Lön och friskvård enligt överenskommelse.
Start under våren 2021.Ansökan

B3P jobbar med ett löpande urval och det betyder att tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Ansök därför så snart som möjligt! Om du har några frågor är du välkommen att maila alexander@b3p.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail - endast frågor.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Östhammar
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av B3 Personal AB
Hemsida http://www.b3p.se
Sista ansökningsdag 31 mars 2021 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

B3 Personal AB