ISS söker administrativ chef till Forsmark

ISS söker administrativ chef till Forsmark

ISS söker en Administrativ chef med hög servicekänsla till vårt uppdrag i Forsmark.

Om tjänsten

I rollen som administrativ chef kommer du leda våra administratörer i sitt dagliga arbete och deras utveckling. Med resultat- och personalansvar kommer du leda gruppen till att optimera våra arbetssätt och förbättra administrativa flöden och driva mindre projekt i området. Du kommer främst att ansvara för administrativa rutiner som fakturering, löner och dokumentation kopplat till det men även övergripande resultatuppföljning för kontraktet.

Exempel på huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden som ingår i din roll:
  • Organisera och leda teamet i det dagliga arbetet
  • Ansvara för utvecklingssamtal, arbetsplatsträffar och utveckla ditt team
  • Budget-/prognosarbete
  • Resultatuppföljning
  • Arbetsorderhantering
  • Utveckling av ekonomi och administration inom kontraktet
Kompetensprofil

Du är en ansvarstagande och serviceinriktad person som gillar att arbeta efter målet nöjd kund, i syfte att upprätthålla goda och långsiktiga affärsrelationer. Du har en naturlig ledaregenskap, en god social förmåga och har en fallenhet för att leverera service i världsklass. Vidare är du en god ambassadör för ISS och delar våra värderingar ärlighet, entreprenörskap, ansvar och kvalitet.

Vi söker dig som har relevant erfarenhet inom ekonomi och administration samt har dokumenterad ledarskapserfarenhet från den typen av arbete. Du har lägst gymnasieutbildning samt har eventuellt annan påbyggnadsutbildning. Du har goda IT-kunskaper, behärskar Officepaketet och då framförallt Excel, besitter en god kommunikativ förmåga samt god svenska och engelska i tal och skrift.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har en naturlig serviceanda, är utåtriktad och flexibel i ditt arbetssätt. Du ska trivas med att samordna och lösa uppgifter. Du har en pedagogisk natur, är kommunikativ och driven i allt du gör. Samarbete och teamwork är en del av vardagen så det är av betydelse att du trivs med andra samtidigt som du tar eget ansvar och kan arbeta självständigt.

Du är dessutom nyfiken, initiativrik och ser utvecklingsmöjligheter i det mesta.

ISS erbjuder

En positiv arbetsmiljö, trevliga kollegor och möjlighet att utveckla dina egna kunskaper. Du kommer få en spännande och meningsfull position i Sveriges största tjänsteföretag där det finns stora möjligheter till utveckling lokalt, nationellt och internationellt.

Har du frågor om tjänsten?

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen vänligen kontakta ansvarig chef Gustav Nordgren, gustav.nordgren@se.issworld.com alt telefon 073-084 17 56.

Tjänsten är på heltid under kontorstider med tillträde enligt överenskommelse.

Urval och intervjuer sker löpande.

Du ansöker genom att gå in på vår karriärsida https://iss.workbuster.com/#page-block-41357 och registrerar ditt CV.

Obs! Vi tar inte emot ansökningar via e-mail eller brev, enbart via registrering i vårt rekryteringssystem. Ansökningar via e-mail eller brev kommer att makuleras obehandlade.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Östhammar
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 maj 2021 (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?