ISS Forsmark - receptionist

ISS Forsmark - receptionist

Arbetsuppgifter
Till vår verksamhet på Forsmarks kärnkraftverk söker ISS ett antal extra receptionister för att medverka under de årliga revisionsavställningarna. Denna annons gäller revision F1 som preliminärt pågår under period 22 april - 13 juni.

Som receptionist hanterar du in- och utcheckningar av rum på personalboendet, bokning av idrottshall, bastuuthyrning, skötsel och uthyrning av bilar. Även kassahantering, inventering och påfyllnad av varor i butik samt förekommer hantering av felanmälningar från kunder också i arbetsuppgifterna.

Din profil
Som receptionist är du vårt ansikte utåt och våra gästers första kontakt. Vi söker dig som är serviceinriktad, positiv, alert och uppmärksam. Varje kund och gäst skall känna att de får den bästa möjliga servicen.

Du behöver ha förmågan att förmedla ett trevligt intryck även i pressade och stressade situationer. Kunna omprioritera efter behov.

För att passa in i rollen behöver du därför vara lyhörd, utåtriktad och ha ett öga för vad som behöver göras.

Kvalifikationer
B-körkort är ett krav då en del av arbetstiderna inte passar med de lokala bussförbindelserna
Goda datakunskaper krävs och goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Övriga språk är meriterande.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system.
Vid frågor maila till: saneringen-gi@forsmark.vattenfall.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Östhammar
Yrkesroll Administration, Reception
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av ISS Facility Services
Sista ansökningsdag 28 feb (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ISS Facility Services vision är bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarbetare världen över är vi världens fjärde största privata arbetsgivare. Med vår unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal ser vi till att levandegöra The Power of the Human Touch i hela vår serviceleverans. Vill du också bli en del i vår globala organisation och i vår resa till att bli världens främsta serviceorganisation?