ISS Forsmark - C-tekniker

ISS Forsmark - C-tekniker

Arbetsuppgifter Till vår verksamhet på Forsmarks kärnkraftverk söker ISS ett antal C-tekniker för att medverka under de årliga revisionsavställningarna. Denna annons gäller revision F1 som preliminärt pågår under period 22 april - 13 juni.

C-tekniker fyller på och tömmer skyddsmaterial och sopor vid skogränser, tar strykprover på skogränsbänkar och sopsäckar och håller god ordning på skyddsmaterial i dess förråd. Ett krav är att du är utbildad C-tekniker

Du ska vara serviceinriktad och positiv då all vår personal har daglig kundkontakt. Ytterligare ett krav är att du fyllt 18 år och att du, med personsäkerheten i fokus, har god förståelse i Svenska både till tal och skrift. Körkort är meriterande då du kan komma att arbeta i skift som sträcker sig över nätter och helger.

Eftersom arbetet utförs vid Forsmarks kärnkraftverk kommer läkarundersökning, drogtest och registerkontroll (Polis §14) att genomföras. Läkarundersökning krävs på grund av arbete i strålningszon där det bl.a. är begränsningar gällande förtäring och toalettbesök. Dessutom kommer ett antal övriga utbildningar genomföras beroende var man kommer arbeta.

Ansökan Bifoga personligt brev samt CV och beskriv varför du passar för tjänsten.

Observera att registerkontrollen kan ta upp till åtta veckor innan den blir godkänd så om du inte har den godkänd på Forsmark sedan tidigare bör du ansöka i god tid innan denna annons går ut så skickar vi dig alla blanketter du behöver.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system.
Vid frågor maila till: saneringen-gi@forsmark.vattenfall.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Östhammar
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Energi & Miljö
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av ISS Facility Services
Sista ansökningsdag 28 feb (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ISS Facility Services vision är bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarbetare världen över är vi världens fjärde största privata arbetsgivare. Med vår unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal ser vi till att levandegöra The Power of the Human Touch i hela vår serviceleverans. Vill du också bli en del i vår globala organisation och i vår resa till att bli världens främsta serviceorganisation?