Driftsamordnare, Forsmark

Driftsamordnare, Forsmark

Driftsamordnare

ISS Facility service har under de senaste åren haft ett stort fokus på att utveckla fastighetstjänsterna och har som vision att ha marknadens nöjdaste kunder. Detta skapar vi bland annat genom ett genuint fokus på kundbehov, en arbetsmetodik som bygger på förebyggande arbete, hög kompetens och fokus på värdeskapande samarbeten med våra kunder. Vill du vara med och utveckla värdeskapande fastighetstjänster i ett bolag med starkt utvecklingsfokus? Då har vi tjänsten för dig nu när vi söker en driftsamordnare till vårt team.

Arbetsuppgifter
I rollen som driftsamordnare kommer du vara med och utforma strategiarbetet, utveckla leveransmodellen och säkerställa att arbetet inom kontraktet utförs i enlighet med gällande avtal, leveransstrategi och leveransmodell. Genom detta bidrar du till att utveckla drift- och underhållsverksamheten samt effektivisera fastigheterna i våra kontrakt ur ett totalkostnadsperspektiv.

Exempel på arbetsuppgifter i rollen:
  • Upprätta leveransstrategier i samråd med driftchef och kund
  • Planera och samordna drift och underhållsåtgärder
  • Ansvar för administrativa arbetsuppgifter, uppföljning och återkoppling av ärenden, framtagande av rapporter, bevakning av lagar och förordningar, hantera förbättringsåtgärder och underlag till underhållsplanering.
  • Planera, hantera och följa upp besiktningar, kontroller och entreprenadgarantier
  • Samordna, kontrollera och utveckla alla i entreprenaden förekommande tekniska och administrativa arbetsuppgifter som utförs av egen personal eller sidoleverantörer
  • Följa upp KMA-planen (kvalitet, miljö, arbetsmiljö) och kontroll av avtals efterlevnad.
  • Daglig kommunikation med hyresgästen, kunder, medarbetare och leverantörer.
  • Medverka vid arbetsplatsträffar med servicemedarbetarna
  • Ansvarar för att arbetet bedrivs i enlighet med avtalat kontrakt
  • Aktivt medverka i att bidra till en ökad kundnöjdhet hos brukare och hyresgäster.
Vem är du?
Du ser nyttan av att arbeta planerat, där du även har skicklighet och gärna dokumenterad erfarenhet att få med dig medarbetare att arbeta förebyggande istället för händelsestyrt. Du är duktig på att kommunicera med olika människor/intressenter och har en förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift. Det är viktigt att du är proaktiv och kan ta egna beslut. I den här rollen krävs att du är strukturerad och arbetar metodiskt. Du behöver vara ordningsam och ha mycket god och meriterad administrativ förmåga samt ha mycket goda datakunskaper. Du hanterar samtliga program inom Officepaktetet.

Din bakgrund
Vi ser att du har flerårig erfarenhet av fastighetsteknisk drift och underhåll. Du har erfarenhet och kompetens av flertalet liknande uppgifter. Du har eftergymnasial utbildning med inriktning mot fastighetsförvaltning, samhällsbyggnad eller motsvarande. Har du utbildning inom arbetsmiljöområdet är detta meriterande och av stor vikt. Du har också erfarenhet av att sammanställa data samt skriva/sammanställa rapporter. B-körkort krävs. Kunna kommunicera på svenska och engelska i tal och skrift. IT-kunskaper (t.ex. Microsoft Office, internet, ärendehanteringssystem).

Vid frågor om tjänsten kontakta rekryterande chef Jonas Jensen 073-436 02 60

Urval och intervjuer sker löpande. Observera vi tar ej emot ansökningar via mail utan enbart via vårt rekryteringssystem.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Östhammar
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 10 aug 2020 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ISS Facility Services vision är att bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarbetare världen över är vi världens fjärde största privata arbetsgivare. Med vår unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal ser vi till att levandegöra 'The Power of the Human Touch' i hela vår serviceleverans. Vill du också bli en del i vår globala organisation och i vår resa till att bli världens främsta serviceorganisation?