Redovisningsekonom deltid

Redovisningsekonom deltid

Hargs
Hamn AB söker Redovisningsekonom på deltid


Verksamheten i Hargs Hamn omfattar lastning och lossning av fartyg och lagerhållning av gods. Stuveriarbetet i hamnen sköts av en underentreprenör med ett tjugotal anställda. Hamnen hanterar stora mängder bränsle till regionens värmekraftverk men också annat gods, t.ex. spannmål, vägsalt och metallskrot. Efterfrågan på våra tjänster ökar och vi investerar i nya anläggningar för fortsatt expansion.

Under 2018 kommer bolaget att omsätta ca 50 miljoner kronor. Hamnbolaget arbetar aktivt med kvalitets-, miljö-, och arbetsmiljöfrågor och är certifierade enligt ISO 9001, ISO 14001, och OHSAS 18001.

För mer information se www.hargshamn.se

Då vi växer och utvecklas behöver vi stärka upp vårt team. Hargs Hamn har en liten effektiv organisation med sex anställda och som Redovisningsekonom jobbar du med samtliga anställda.

Dina huvudsakliga, dagliga arbetsuppgifter blir
  • Fakturering och kundreskontra
  • Leverantörsreskontra
  • Löpande bokföring
  • Löpande skatteredovisning
  • Avstämningar och andra uppgifter kring bokslut och månadsrapporter
  • Löpande administration kopplat till hamnens verksamhet samt löpande kontakter med såväl kunder som leverantörer.

Vi har höga ambitioner när det gäller kundvärde, miljö och arbetsmiljöfrågor och inte minst våra anställdas trivsel. Arbetet kräver ansvarstagande och engagemang men erbjuder samtidigt mycket arbetsglädje och möjligheten att aktivt kunna påverka din roll inom företaget.

Vi söker dig som har relevant utbildning och erfarenhet, goda kunskaper i svenska och engelska samt Office-paketet. Har du arbetat med Visma är det en merit.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, som utmärks av att du är noggrann, men också en driven person som får saker att hända. Då du kommer att vara en del av ett team där god teamkänsla är viktigt, så är du utåtriktad och samarbetar lätt med andra, samtidigt som att du trivs med att jobba självständigt. Som person är du också lösningsorienterad och ser positivt på förändringar.

Tjänsten är på deltid 60 % och vi vill gärna ha din ansökan senast den 30 november 2018.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att mejla eller ringa Claes Ahlqvist, tf ekonomichef, tele 0173-768 046.

Ansökan mejlas till claes.ahlqvist@hargshamn.se
Mer info
Kontaktperson Claes Ahlqvist
Telefon 0173-768 046
Område Östhammar
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.hargshamn.se
Sista ansökningsdag 30 nov (9 dagar kvar)