Trädgårdsmästare

Trädgårdsmästare

Om tjänsten

Tillsvidare med 6 månaders provanställning.

Vi söker en utbildad trädgårdsmästare till rollen som lagbas till vårt skötselteam i Östhammars kommun med omnejd. Som lagbas kommer du att alternera en viss del administrativt arbete med arbete ute i fält. Genom att planera, följa upp och delta i arbetet säkerställer du att arbetsuppgifterna utförs korrekt och följer skötselplan, tidsplan och övriga uppsatta riktlinjer.

I gott samarbete med kunden jobbar du för att höja trivselnivån på utemiljön. Det kan innebära att du hittar lösningar som förbättrar den dagliga verksamheten eller att du driver fram större eller mindre projekt i samråd med kunden. Du kommer att ha kontinuerlig kontakt med din närmaste chef som tillsammans med företagets rutiner kommer att finnas som stöd för dig i ditt arbete.

Som lagbas/trädgårdsmästare kommer dina arbetsuppgifter att vara
  • tillsyn och rapportering
  • att kontrollera att avtal, uppsätta mål och rutiner följs
  • trädgårdsmästeri och skötsel av utemiljö
  • förbättringsförslag och -åtgärder
  • beskärning
  • grönyteskötsel
  • plantering
  • sommarblomsskötsel
  • ogräsrensning
  • allmän kontroll av växter för att upptäcka eventuella säkerhetsrisker eller sjukdomsangrepp
Arbetsuppgifterna varieras utefter att säsongen fortlöper och även beroende på de arbetsuppdrag vi har för tillfället. Under vintersäsongen består arbetet till stor del av tillsyn, rapportering och se till att skötselområdet är rent och snyggt för att sedan under barmarkssäsongen blomma ut till en mer trädgårdsmästaranpassad tjänst.

Vem söker vi?

För att jobba som trädgårdsmästare bör du ha god fysik, gilla utomhusarbete och ha ett öga för detaljer så att våra utemiljöer hålls i gott skick.

Du ska ha minst tvåårig eftergymnasial trädgårdsutbildning och minst tre års erfarenhet av utemiljöskötsel som lagbas, arbetsledare eller liknande ledande position.

Som person ser vi gärna att du är arbetsvillig, prestigelös och kan tänka dig olika sorters arbetsuppgifter. Du har god samarbetsförmåga och kan arbeta strukturerat vid ensamarbete.

Vi förflyttar oss mellan de olika skötselområdena med bil och därmed är det nödvändigt att du som söker har B-körkort.

Låter detta som något för dig? Vill du arbeta i en spännande miljö på ett företag som bokstavligen växer så det knakar? Tveka då inte, utan skicka in din ansökan redan idag!

Hör gärna av dig om du har frågor kring tjänsten eller vilka förmåner vi erbjuder våra anställda. Vi går igenom ansökningarna löpande så ansök så snart som möjligt. Bifoga personligt brev och CV till anders.johansson@hksf.se

Läs gärna mer om din framtida arbetsgivare på www.hksf.se
Mer info
Område Östhammar
Yrkesroll Fastighet, Service & Kundtjänst, Miljö & Djurvård, Naturvård
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://hksf.se
Sista ansökningsdag 30 nov 2020 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Höga Kusten Skog & Fastighet AB är ett entreprenadföretag inom fastighetsskötsel och skogsvård som vuxit kraftigt sedan starten 2013. Bolaget har omsatt över 40 mkr de senaste två räkenskapsåren och har nu uppåt 80 anställda under högsäsong och genomsnittligt ca 35 helårsanställda. I dagsläget utgår arbetet från sju orter med huvudkontor i Örnsköldsvik och lokala kontor i Härnösand, Sundsvall, Gävle, Ockelbo, Uppsala och Sollentuna. Under hösten 2020 startar vi upp en organisation i Östhammar.

Läs gärna mer om företaget på www.hksf.se