Projektadministratör till ledande teknikkonsultbolag

Projektadministratör till ledande teknikkonsultbolag

Är du en driven och engagerad person som söker efter ett jobb och arbetsplats att utvecklas och växa på? Nu får du en unik möjlighet att bli en del av ett av Sveriges ledande teknikkonsultbolag inom samhällsbyggnad. Missa inte chansen - ansök redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Som projektadministratörr hos vår kund kommer du arbeta med att stödja och underlätta för projektledarna inom Vattenfall i Forsmark genom att sköta den ekonomiska administrationen samt planering. Du kommer starta i ett projekt hos Vattenfall på Forsmark där du kommer bli en del av ett socialt team idag bestående utav 23 kollegor i liknande roller.

Arbetsuppgifter inkluderar att:
  • Medverkar och stödjer projektledaren och projektet med att ta fram planer, rapporter och beslutsunderlag inför beslutspunkter.
  • Stöttar projektledaren med administrativa uppgifter och ansvarar för ekonomiska uppföljningar/analyser.
  • Tillsammans med projektteamet strukturerar upp projektets arbetspaket
  • Stödjer projektledaren med framtagning av underlag vid föredragning för sponsor, styrgrupp och vid granskning.
  • Arbetar självständigt i enlighet med gällande projektmodell och/eller tillståndshavarens ledningssystem och har god kännedom om besluts-, projektstyrnings-, och arbetsflödesprocessen
Din profil

Skallkrav:
  • Relevant utbildning inom ekonomi eller teknik
  • Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna med projektplanering
  • Har en förståelse inom ett eller flera projektledningsområden så som kostnad, risk, intressehantering eller projektledning
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande:
* Erfarenhet av Microsoft Project och/eller Primavera

Som person tror vi att du är noggrann, strukturerad och serviceinriktad. Tjänsten är en väg in på ett av Sveriges ledande teknikkonsultbolag där du kommer att fortsätta och utvecklas i någon av rollerna som projekttadministratör, controller eller projektledare beroende på vart ditt intresse ligger.

Villkor

Start: Omgående enligt överensekommelse
Placering: Forsmark
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Arbetstider: Mån-fre 08-17 med flex
Övrigt: Resetillägg och möjlighet att bo kvar i Forsmark under veckodagarna finns. 1 dag i veckan kan arbetet ske hemifrån.

Urval sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Mer info
Område Östhammar
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 6 mars 2020 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett internationellt teknikkonsultbolag inom områdena infrastruktur, industri och energi. Med sina 17 000 kollegor världen över skapar de hållbara lösningar för framtida generationer. Mer information ges vid eventuellt intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.