Processingenjör till Sandivk Coromant i Gimo

Processingenjör till Sandivk Coromant i Gimo

Vill du vara med och forma framtiden tillsammans med Sandvik Coromant? Sök redan idag, vi söker dig med start innan sommaren!

OM FÖRETAGET
På Sandvik Coromant formar vi framtiden till en framgångsrik och hållbar plats, där maskinteknik och tekniska lösningar hjälper till att lösa morgondagens utmaningar. En av våra produktionsenheter finns i Gimo. I Gimo tillverkar man verktyg för skärande bearbetning i alla typer av material, med kunder inom bland annat fordon, flyg och energisektorn.
Du kommer att tillhöra ett team på åtta härliga personer idag där samarbete värderas högt!
Mer information ges ut vid en eventuell intervju.

DINA ARBETSUPPGIFTER
Som processingenjör hos Sandvik kommer du att jobba med processutveckling och metodutveckling för både nya produktprojekt och befintlig produktion. I Gimo tillverkar man verktyg för skärande bearbetning i metalliska material, med kunder till exempel inom fordon, flyg och energisektorn. Då det är fokus på att bereda in nya produkter och att utveckla nya processer söker vi dig som är en riktig problemlösare med ett eget driv.

Du kommer bland annat att:
  • Jobba nära Research & Development och egen produktion
  • Utveckla processer
  • Nätverka för att skanna av marknadens teknikutveckling, till exempel hur andra företag jobbar med sina processer
  • Planering med leverantörer och med teamet
Som junior kommer du få en bra handledning från mer seniora kollegor och du kommer få chansen att lära dig programmen och processerna på plats.

DIN PROFIL
Skallkrav:
  • Relevant teknisk utbildning från YH eller Högskola
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • Finnas tillgänglig inom pendlingsavstånd till Gimo
  • Körkort B
Har du tidigare erfarenhet så är det ett plus i kanten men inget krav.
Vi söker dig som är en uthållig problemlösare. Projektarbeten kan ta tid och ditt tålamod tillsammans med ditt lösningsorienterande tänk kommer bli nyckeln till framgång. Vi ser även att du är social, samarbetsvillig, strukturerad och analytisk!

OM OSS
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv.Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

VILLKOR
Startdatum: Omgående enligt ök.
Placeringsort: Gimo, Uppsala län
Arbetstider: 07:30- 16:30
Omfattning: Heltid
Mer info
Område Östhammar
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.framtiden.com/
Sista ansökningsdag 30 maj 2021 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi hyr ut och rekryterar till både stora och små företag inom alla olika områden. Vårt breda utbud av konsulter gör att vi snabbt och enkelt kan hitta rätt konsult till våra uppdrag. Vi kan bland annat hjälpa till inom data, teknik, marknad, IT, ekonomi, inköp, lager, sälj och produktion. Inom dessa områden utför vi både uppdrag med krav på utbildning samt uppdrag där ingen utbildning krävs. Vi finns idag på 6 orter i Sverige.