Arbetsledare Underhåll till Forsmarks Kraftgrupp

Arbetsledare Underhåll till Forsmarks Kraftgrupp

Är Du vår nya Arbetsledare?

Forsmarks Kraftgrupp AB ingår i Vattenfallkoncernen och har över 1100 anställda. Vi värnar om en god arbetsmiljö där personalen får möjlighet till stimulerande arbetsuppgifter och kompetensutveckling. Forsmarks kärnkraftverk ligger vid upplandskusten i Östhammars kommun, med goda kommunikationer till Uppsala och Gävle.

Enheten för mekaniskt underhåll som är indelad i fem grupper, tre operativa och två ingenjörsgrupper ansvarar för allt mekaniskt underhållsarbete på Forsmarks samtliga tre anläggningar. Tjänsten som Arbetsledare ingår i en operativ grupp mot Forsmark 2, där får du chansen att utvecklas både i ditt ledarskap och i dina mekaniska kunskaper. Rollen som Arbetsledare kan skapa förutsättningar för en framtida gruppchefsroll eller om intresse finns en ingenjörsbefattning.

Arbetsuppgifter
Som arbetsledare kommer du främst att arbeta med att:
  • Förbereda, bereda, fördela samt leda det dagliga arbetet som ska utföras
  • Fungera som stöd under arbetets gång
  • Fungera som bollblank till gruppens medarbetare och andra berörda grupper
  • Leda inhyrd personal i enlighet med gällande lagar och föreskrifter
  • Fatta beslut om åtgärder och lämna förslag på reparationer
  • Ansvarsområdet omfattar komponenter tillhörande reaktor- och turbinanläggning samt deras hjälpsystem såsom pumpar, ventiler, värmeväxlare, dieselmotorer, tankar och övrig kringutrustning
  • Ansvara för att arbetena genomförs på ett säkert och arbetsmiljömässigt korrekt sätt
Det ingår beredskapstjänstgöring i denna tjänst.

Kvalifikationer
Vi söker dig som minst har en teknisk gymnasieutbildning. Har du vidareutbildat dig inom teknikgrenen så är det meriterande. Har du tidigare erfarenhet av arbetsledning med små och stora grupper och/eller erfarenhet inom mekaniskt underhåll ser vi detta som ett stort plus. B-körkort är ett krav samt att du måste kunna uttrycka dig obehindrat på svenska i både tal och skrift.

Som person ser vi att du är en ledare med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som Arbetsledare är det viktigt att du muntligt kan leda, motivera och förse andra med arbetsuppgifter som leder till att klara av ett uppsatt mål. Vidare ser vi att du har förmågan att organisera och planera i ditt och gruppens arbete på ett effektivt sätt. Vi tror också att du är en stabil person som har förmågan att vara lugn och kontrollerad i stressiga situationer.

Vi erbjuder dig
Forsmarks Kraftgrupp AB har över 1100 anställda och ingår i Vattenfallkoncernen som erbjuder en intern, europeisk arbetsmarknad vilket kan ge en fantastisk utveckling åt den enskilde – och som koncernen gärna uppmuntrar!

Placeringsort Forsmark.

Välkommen med din ansökan senast den 5 Maj
Sök redan idag! Urval och intervjuer kan komma att ske löpande.

För ytterligare information
Om tjänsten – Rekryterande chef Tommy Hillgren, 070- 362 19 35
Om rekryteringsprocessen – Rekryterare Pontus Carlsson, 072- 244 79 25

Fackliga representanter
Akademikerna – Katarzyna Ciosek Högström
Ledarna – Arvo Jelekäinen
SEKO – Birgitta Nilsson
Unionen - Ralph Vall
Samtliga nås på telefon 0173-81 000

Vi ser fram emot din ansökan!

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställningen, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning, sexuell läggning eller ålder.

Mer information om Forsmarks Kraftgrupp AB och Östhammars kommun finner du på www.vattenfall.se/forsmark och www.osthammar.se
Mer info
Område Östhammar
Yrkesroll Organisation & ledning, Teknik & Ingenjör, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.vattenfall.se/jobb
Sista ansökningsdag 5 maj 2019 (15 dagar kvar)