Byggnadsplåtslagare

Byggnadsplåtslagare

Byggnadsplåtslagare sökes.
För omväxlande uppdrag både till byggföretag och privatkunder

Dina arbetsuppgifter
I första hand jobbar du med nyinstallationer av tak, reparationer mm, men andra arbetsuppgifter kan också förekomma. Ditt arbete är mycket varierande, då du arbetar med allt ifrån beställningar på plåtarbeten från kund, till att lösa mer akuta ärenden på plats i produktionen. Det här gör att du måste vara flexibel och gilla problemlösning i dina dagliga uppgifter.

Vi erbjuder
  • En arbetsplats med en stark kultur som kännetecknas av vår värdegrund: Öppen, Ärlig, Omtänksam och Initiativrik
  • Bli en del av ett väl inarbetat företag vilket ger trygghet
  • Friskvård
  • Kontinuerlig utbildning för din utveckling i yrket
  • Marknadsmässig lön
  • Arbetsbil
Din profil
Du har tidigare erfarenhet inom branschen, yrkeserfarenhet inom bygg-plåt och tak. Din erfarenhet från produktion och tillverkning gör att du har goda möjligheter att snabbt sätta dig in i arbetet.

Vi uppmuntrar eget initiativ och drivkraft. Hos företaget du rekryteras till står engagemang, stolthet och arbetsglädje i fokus. Det är viktigt att du är en engagerad plåt och takspecialist som gärna har förmåga att lösa dina arbetsuppgifter med medarbetare och mot gemensamma mål.

Du har hög arbetsmoral och stort engagemang. Då kvalitet är viktigt för oss och slutkund så ser vi att du är noggrann och strukturerad i ditt arbete. Du fungerar såväl självständigt som i grupp och är duktig på att kommunicera. Svenska i både tal och skrift är ett krav.

Krav
  • Erfarenhet
  • Körkort
Frågor kring tjänsten kan riktas mot Tommy Forsberg 0173 10763, 070 577 86 62

Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande
Mer info
Område Östhammar
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 juli (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Forsbergs Plåtslageri har vår kompletta verkstad i Östhammar. Sedan starten 1965 är vi fortfarande ett familjeföretag som gått vidare i generationer. Med lång erfarenhet, stor kunskap och egen verkstad utför vi gediget plåthantverk till såväl företag som privatpersoner. Vi hjälper dig med plåtarbetet. Allt från fönsterbleck till kompletta takbyten.