Business Controller till Östhammar

Business Controller till Östhammar

Är du Business Controller med tidigare erfarenhet från industriteknisk verksamhet? Är du dessutom utåtriktad, kommunikativ och trivs i miljöer med många kontakter? Då behöver vi dig!

Vi söker en Business Controller som gillar problemlösning och drivs av att vara med och utveckla en verksamhet. Du gillar operativt arbete och vidare ansvarar du för att driva, analysera och utvärdera plan- och prognosarbetet. Du säkerställer en väl fungerande operativ styrning och uppföljning av avdelningens ekonomi samt agerar som stöd till ledningsgruppen och övriga intressenter.

Låter det här som något för dig? Hör av dig direkt till oss!

Uppdragsgivare:
Dfind Finance

Ort:
Uppsala

Omfattning:
Heltid

Sista ansökningsdag:
Urval och intervjuer sker löpande, ansök därför så snart som möjligt.

För information:
Kontakta Charlotta Ezitis Holmström 0708 88 88 16 eller Isabell Bengtsson 0709 39 62 80

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande med flera års erfarenhet av kvalificerat controller- och redovisningsarbete, gärna från större bolag och/eller industriteknisk verksamhet. Vidare har du har lätt för att uttrycka dig på svenska och engelska i både tal och skrift, har du dessutom erfarenhet från SAP eller R3 är detta meriterande.

Som person är du analytiskt lagd och har ett stort intresse och god förståelse för affärsverksamheten. Du är engagerad, resultatinriktad och har lätt för att kommunicera samt har viljan att arbeta både högt och lågt.

Mer info
Område Östhammar
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.dfindfinance.se
Sista ansökningsdag 24 juni (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dfind Finance är ett rekryterings- och konsultföretag som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom ekonomi, finans och lön. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Som konsult hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga ditt CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som konsult.