Säljledare Coop Östhammar

Säljledare Coop Östhammar

Är du en ledarperson som drivs av att utveckla och utvecklas? Då kan du vara rätt säljledare för oss!

Vi söker dig som har inspirationen och engagemanget för att vara med och driva, leda och utveckla vår butik. Vi ser att du som söker har ett kundbemötande i toppklass samt ett brinnande intresse för mat och försäljning.

Som person gillar du att ha många bollar i luften, arbeta i ett högt tempo och känner dig trygg i att hantera stressiga situationer. Vi värdesätter att du är flexibel, serviceinriktad, kreativ och har ett stort engagemang och positiv inställning till arbetet.

Som säljledare ska du vara en förebild för dina medarbetare och tycka det är roligt att leda och motivera andra. Tillsammans med ditt team ska du varje dag erbjuda våra kunder en fräsch, inspirerande och säljande butik där du är den naturliga ledaren som visar vägen framåt. För att lyckas i rollen som säljledare måste du ha lätt för att kommunicera, vara tydlig i ditt ledarskap och ha ett coachande och stöttande förhållningssätt gentemot dina medarbetare.

Du kommer arbeta aktivt med ekonomiska nyckeltal, ansvara för rutiner och arbetssätt samt följa upp försäljning mot budget. Som säljledare sitter du även med i butikens ledningsgrupp där ni tillsammans arbetar för butikens ständiga utveckling. Erfarenhet från dagligvaruhandeln är ett krav.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 30 tim/vecka med tillträde enl. ök.

Vill du veta mer om tjänsten ta kontakt med butikschef Hannes Scott tel 010-7412721 eller mail osthammarC.bc@coopmitt.se

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Välkommen med din ansökan tillsammans med personligt brev och CV snarast, dock senast 28 april 2019. Rekryteringsprocessen sker löpande, så ansök redan idag!

Ansökan lägger du in via vår rekryteringssida jobb.coopmitt.se
Mer info
Kontaktperson Hannes Scott
Telefon 010-7412721
Område Östhammar
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid
Sista ansökningsdag 28 apr 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare med många utmanande jobb. Vi är inne i en spännande förändringsresa för att kunna möta framtidens matkunder lika bra och lika naturligt i våra fysiska butiker som på Coop.se.

Förändringen som pågår innebär extra många utmaningar, men även möjligheter. Och du är aldrig ensam. Är det någonting vi är extra stolta över så är det våra medarbetare. Genom att ha lyckats rekrytera många kompetenta medarbetare jobbar vi tillsammans mot framtiden.

Det nya Coop ska stå för attraktiva butiksupplevelser med prisvärd mat, starka egna varumärken, ett unikt medlemsprogram och ett tydligt ledarskap inom ekologi, hälsa och hållbarhet. Kort sagt: Vi vill vara den goda kraften i svensk dagligvaruhandel.

Med cirka 650 butiker i Sverige och 3,4 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.