Extrapersonal Coop Östhammar

Extrapersonal Coop Östhammar

Är du intresserad av att arbeta som extrapersonal hos oss?

Nu söker vi tre glada, positiva medarbetare som kommer arbeta med vår onlineförsäljning!


Som person är du kreativ och kommer gärna med förslag och idéer och har lätt för att arbeta i team. Du har ett öga för detaljer och engagemanget för att skapa en välkomnande, säljande och inspirerande butik. Du drivs av utmaningar, ser möjligheter och har en vilja att hela tiden utveckla och effektivisera såväl verksamheten som dig själv.

Vi söker dig som är glad och positiv och som brinner för att ge bästa service och se till att kunderna får branschens bästa kundbemötande och att butiken håller högsta kvalité ända fram till stängning. Det är viktigt att du är duktig på att prioritera, ta initiativ och har en bra problemlösningsförmåga. Vidare gillar du att arbeta i ett högt tempo och känner dig trygg i att hantera stressiga situationer. Tillsammans med dina medarbetare bidrar du med att butiken är säljande, i ständig utveckling och attraktiv för att alltid överträffa våra kunders förväntningar och med ständig 100% kundfokus.

Som extrapersonal hos oss kommer dina arbetsuppgifter att variera. Du kommer främst arbeta med vår onlineförsäljning vilket innebär att packa ihop och lämna ut beställda varor. Arbetstiderna varierar och innefattar både kvällar och helger.

Vill du veta mer om tjänsterna så kontakta butikschef Daniel Palm tfn: 010-741 26 91.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Välkommen med din ansökan tillsammans med personligt brev och CV snarast, dock senast den 4 december 2020. Rekryteringsprocessen sker löpande, så ansök redan idag via Coopmitt.se.
Mer info
Område Östhammar
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Extrajobb
Sista ansökningsdag 4 dec 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare med många utmanande jobb. Vi är inne i en spännande förändringsresa för att kunna möta framtidens matkunder lika bra och lika naturligt i våra fysiska butiker som på Coop.se.

Förändringen som pågår innebär extra många utmaningar, men även möjligheter. Och du är aldrig ensam. Är det någonting vi är extra stolta över så är det våra medarbetare. Genom att ha lyckats rekrytera många kompetenta medarbetare jobbar vi tillsammans mot framtiden.

Det nya Coop ska stå för attraktiva butiksupplevelser med prisvärd mat, starka egna varumärken, ett unikt medlemsprogram och ett tydligt ledarskap inom ekologi, hälsa och hållbarhet. Kort sagt: Vi vill vara den goda kraften i svensk dagligvaruhandel.

Med cirka 650 butiker i Sverige och 3,4 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.