Nätverkstekniker till Vattenfall IT

Nätverkstekniker till Vattenfall IT

Vattenfall IT:s målsättning är att ha en effektiv IT-organisation med fokus på flexibilitet och digitalisering, samtidigt som de levererar säkra och stabila tjänster. I denna tjänst kommer du att få arbeta med den dagliga driften av nätverket med placering på anläggningen i Forsmark. Söker du en tjänst med mycket frihet och stort säkerhetstänk är du varmt välkommen att söka!

Information om uppdraget

Du kommer att tillhöra datacentergrupper och arbeta närmast ditt team som är fokuserade på nätverk. Detta är en grupp på fem personer med både juniora och seniora medarbetare. I tjänsten samarbetar du också med övriga funktioner i datacentergrupperingen samt kollegorna i servicedesk.

Du erbjuds
 • Stor frihet i ditt arbete där du får planera och prioritera i din arbetsdag på egen hand
 • Möjlighet att arbeta i en spännande IT-miljö med stort fokus på säkerhet
 • Arbete i ett team där du uppmuntras att vara kreativ och komma med egna idéer
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av drift, utveckling och underhåll av nätverksinfrastruktur i datacentret. Du kommer att arbeta brett med den dagliga driften kopplat till klient- och serverrelaterade nätverksproblem. Detta innebär administration och felsökning kopplat till exempelvis Wi-Fi, brandväggar och felanmälningar till leverantörer. Du kommer att komma i kontakt med exempelvis Fortinet, Cisco, Juniper och Checkpoint.

Vi söker dig som
 • Har utbildning eller erfarenhet inom IT-infrastruktur
 • Har goda kunskaper i svenska samt grundläggande kunskaper i engelska, då det krävs i dokumentation och kommunikation.
Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med drift, administration och felsökning kopplat till nätverk, brandväggar, Wi-Fi samt klient- och serveraccess.

Som person är du:
 • Strukturerad
 • Självgående
 • Ansvarstagande
Övrig information

Tjänsten är säkerhetsklassad vilket innebär att en säkerhetsprövning kommer att genomföras innan anställning. Säkerhetsprövningen omfattar registerkontroll, säkerhetsprövningssamtal och drogtest.
 • Start: Behov omgående, men hänsyn till eventuell uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid, flexibla arbetstider
 • Placering: Forsmark
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Vattenfalls önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Östhammar
Yrkesroll Data & IT, Nätverkstekniker
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se