Kommunikatör till uppdrag hos Forsmark

Kommunikatör till uppdrag hos Forsmark

Vill du arbeta med kommunikation i en organisation under förändring? Då har vi tjänsten för dig! Forsmark söker nu en kommunikatör som ska jobba med både intern och extern kommunikation i toppklass. Processen kommer troligtvis att gå väldigt snabbt, så missa inte chansen - sök snarast!

Information om uppdraget

Academic Work söker en till kommunikatör till Forsmark för att stärka upp under tiden som rekrytering av tjänster pågår inom den gemensamma kommunikationsavdelningen för Ringhals och Forsmark. Du kommer att arbeta på en avledning med 18 personer fördelade på Ringhals och Forsmark som samarbetar tätt. Kommunikationsavdelningen har en god status inom organisationen, där många eftertraktar den hjälp som avdelningen kan bidra med. Du kommer att arbeta både i kontorsmiljö samt vara ute i organisationen för att intervjua och ta bilder. För dig som vill jobba med kommunikation är Forsmark en superspännande plats att arbeta på! Du arbetar i en stor och komplex miljö med personal från cirka 60 olika yrkesgrupper, vilket gör att du får lära dig nya saker varje dag.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Forsmark. Uppdraget kommer att vara på heltid och beräknas sträcka sig till och med februari 2019.

Arbetsuppgifter

Som kommunikatör kommer du arbeta med både intern och extern kommunikation. På Forsmark har de stora förändringar på gång vilket kräver en god kommunikation för att förändringsarbetet ska flyta på så bra som möjligt.

Du kommer till exempel att:
 • Genomföra kommunikationsinsatser utifrån fastställda kommunikationsplaner och strategier.
 • Skriva och fotografera.
 • Göra presentationer och annat kommunikationsmaterial.
 • Publicera material i Forsmarks olika kommunikationskanaler.
Vi söker dig som
 • Har gått en högskole- eller universitetsutbildning med inriktning mot kommunikation eller journalistik.
 • Har några års erfarenhet av att jobba med kommunikationsarbete, gärna både operativt och strategiskt.
 • Är en god skribent och har en förmåga att vara lyhörd för målgruppens behov.
 • Har vana av att publicera i verktyg för digitala kanaler.
 • Kommunicerar obehindrat på svenska då kommunikationen främst sker på svenska. Du bör också ha grundläggande kunskaper i engelska.
Det är meriterande om du har kompetens inom grafisk formgivning samt erfarenhet av att ta fram och genomföra enklare kommunikationsplaner.

För att klara av detta uppdrag måste du vara självgående och inte rädd för att ta egna initiativ inom ditt arbetsområde. Då arbete sker tillsammans med andra behöver du ha en god samarbetsförmåga. Du kommer behöva hugga i där det behövs inom din avdelning vilket kräver att du är flexibel och snabbt accepterar nya arbetsuppgifter.

Övrig information
 • Start: 15e oktober
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Forsmark
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Forsmarks önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sun01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här.
Mer info
Område Östhammar
Yrkesroll Marknadsföring, PR & Kommunikation
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Forsmarks kärnkraftverk är en av de största elproducenterna i Sverige. Kraftverket ligger cirka 15 mil nordost om Stockholm, vid Upplandskusten i norra Roslagen. Forsmark är en av Sveriges yngsta kärnkraftsanläggningar och en del av Vattenfall, som ägs av svenska staten. Forsmark är en av de största arbetsgivarna i Östhammars kommun.