Ekonomiassistent till Östhammarshem i Gimo

Ekonomiassistent till Östhammarshem i Gimo

Till Östhammarshem i Gimo söker vi nu efter en framåt och driven ekonomiassistent med intresse för kundrelationer. Tjänsten beräknas starta i maj och pågå till och med augusti, med eventuell möjlighet till förlängning eller anställning hos Östhammarshem.

Du kommer bli anställd som en av Poolias uppskattade konsulter. Urval och intervjuer sker löpande så tveka inte, skicka in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Hos Östhammarshem kommer du arbeta tillsammans med ett gäng härliga kollegor där det finns en teamkänsla och är högt i tak.

Du kommer som ekonomiassistent att arbeta i en flexibel och utvecklande roll med arbetsuppgifter som löpande bokföring, in- och utbetalningar och avstämningar. Det kan även förekomma andra ekonomirelaterade arbetsuppgifter. Vid behov kommer du få hjälpa till med kundtjänstfrågor och bemanna receptionen.

Vem är du?

Rollen passar dig som har ett intresse för ekonomi och trivs med att ha kontakt med kunder. Du har någon form av ekonomiutbildning och erfarenhet av att arbeta med liknande arbetsuppgifter. Har du tidigare arbetat med löner så är det meriterande.

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper och för att passa i rollen är du en flexibel och öppen person. Du är inte rädd för att ta kontakt med kunder och hjälper gärna till där det behövs.

Om verksamheten

Med 2000 lägenheter och 50 lokaler erbjuder stiftelsen Östhammarshem hyresrättens alla möjligheter. Deras lägenheter och lokaler är fördelade över hela kommunen och framförallt i Östhammar, Öregrund, Österbybruk, Gimo, Hargshamn och Alunda.

Deras vision är: "Ett hem att längta till" och de bygger och förvaltar lägenheter på ett nytänkande och klimatsmart sätt.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
Mer info
Kontaktperson Karin Berglund
Telefon 072-0742006
Område Östhammar
Yrkesroll Ekonomi, Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (6 dagar kvar)