Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
05 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Vill du vara med och forma framtiden i ett dynamiskt industriföretag och verka för människor och innovation både lokalt och globalt? Bli vår nya HR Manager!

 

Dina arbetsuppgifter hos oss

I rollen som HR Manager kommer du arbeta med en blandning av operativa uppgifter i kombination med mer strategiska aktiviteter. Du kommer att driva alla personalrelaterade frågor proaktivt samt styra förändringsinitiativ. Du stöttar chefer i personalrelaterade ärenden och är med och utvecklar dem i deras roller. Tjänsten innefattar funktionsansvar men inte personalansvar.

Dina arbetsuppgifter är bland annat:
 

 • Ge råd och stöd till chefer i personalfrågor.
 • Säkerställa att företaget uppfyller alla arbetsrättsliga krav och riktlinjer.
 • Tillsammans med ansvariga chefer främja en hälsosam och säker arbetsmiljö.
 • Dialog och förhandling med fackförbund.
 • Hantera HR-relaterad administration och rapportering.
 • Implementera och säkerställa följsamhet till koncernens globala HR-processer.
 • Analysera HR-data och nyckeltal för att identifiera trender och utveckla förbättringsstrategier.
 • Leda och driva olika HR-projekt som syftar till att förbättra företagets HR-processer och HR-policys.
 • Hjälpa chefer att utveckla sina ledarskapsförmågor och bygga effektiva team.
 • Driva och delta i förändringsinitiativ som stödjer affärsmålen och säkerställa framgångsrik implementering.
  Vem är du?

För att lyckas i rollen som HR Manager hos oss är det viktigt att du är självgående, driven och tar initiativ. Du bör ha viljan och förmågan att arbeta både strategiskt och operativt samt påverka och driva förändring. Du är duktig på att kommunicera effektivt och samarbeta med olika delar av organisationen både nationellt och globalt. Vidare är det viktigt att du är flexibel och har möjlighet att resa till vårt kontor i Skellefteå vid behov. Du kan hantera parallella projekt samtidigt och skapa struktur i ditt arbete. Sammanfattningsvis söker vi någon med en hög nivå av professionalism, som kan skapa värde för både företaget och medarbetarna.

Vi ser att du har:
 • Minst 3 års erfarenhet inom HR, meriterande om det är från industri/producerande företag.

 • Relevant högskoleexamen inom HR eller närbesläktade områden.
 • Flytande svenska och engelska i både tal och skrift.
 • Goda kunskaper i Microsoft Office
  Om Wipro

Wipro Infrastructure Engineering är en av världens största tillverkare av hydrauliska cylindrar till materialhanterings- och entreprenadmaskinsapplikationer. Företaget har produktionsanläggningar i Sverige, Finland, Rumänien, Brasilien, Indien och USA samt teknikcenter i Skellefteå och Bangalore. Företaget levererar precisionstillverkade cylindrar, komponenter och lösningar för hydraulsystem samt komponenter för fordonshydraulik för mobila applikationer till OEMer över hela världen. På fabriken i Östersund arbetar i dagsläget ca 120 personer.

 

Vi erbjuder dig...
 • En dynamisk och stimulerande arbetsmiljö med möjlighet till personlig och professionell utveckling.
 • Möjlighet att påverka och forma HR-funktionen i ett innovativt globalt företag.

 

Vad händer när du har sökt tjänsten?

I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup och du visar intresse för tjänsten via onepartnergroup.se. För frågor och liknande är du välkommen att ta kontakt med Christoffer Sjöstedt på christoffer.sjostedt@onepartnergroup.se

I denna process jobbar vi med löpande urval och tillsättning, vilket betyder att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. När du har visat ditt intresse matchar vi din ansökan med tjänsten och vi kontaktar dig via mail eller telefon för återkoppling. I processen kommer sedan urval genom intervjuer, tester, referenstagning och bakgrundskontroll ingå för de kandidater som utifrån matchning med tjänstens kravprofil går vidare till kommande steg. Testerna är ett verktyg för att kunna säkerställa ett kompetensbaserat urval samt för att bidra till mångfald, jämlikhet, objektivitet samt en fördomsfri rekryteringsprocess. För oss är det viktigt att ta del av din upplevelse när du har sökt en tjänst hos oss. Därför skickar vi ut en kort enkät när du har sökt tjänsten och när processen är avslutad.

Gällande ansökan så sker det via annonsen på OnePartnerGroups hemsida, vi hanterar inte ansökningar via mail på grund av GDPR.

Wipro Infrastructure Engineering AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 juli 2024 (10 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Oavsett om du letar efter ditt första jobb, är en erfaren specialist eller vill utvecklas som ledare kan vi hjälpa dig att hitta ett jobb som passar dig, antingen som anställd hos oss eller genom att du blir rekryterad till företag vi samarbetar med. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.