Fältgeotekniker

Fältgeotekniker

Trivs du av att vara ute i naturen och uppleva nya miljöer? Är du en person som uppskattar en solig sommardag lika mycket som en mörk vinterdag? Är du nyfiken på vad som döljer sig under markytan och samtidigt har ett litet intresse för stora maskiner? Då ska du bli en fältgeotekniker hos Tyréns Sverige! Ansök redan idag, urvalet sker löpande.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker i samarbete med Tyréns en fältgeotekniker. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Tyréns önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Arbetsuppgifter
Som fältgeotekniker kommer du framför allt att vara ute i naturen och med någon av deras borrbandvagnar, borra i marken för att genom sondering och provtagning, samla in geotekniska data som sedan skickas in till dina kollegor på kontoret. Arbetet kan även innebära undersökningar med andra metoder som markradar, eller kontrolluppdrag vid pågående anläggningsarbeten som t.ex vindkraftsprojekt. Som ny på jobbet kommer du ha en introduktion där du följer en erfaren fältgeotekniker ute på fältet för att se hur personen arbetar. När du känner dig redo så är det din tur att utföra några arbetsuppgifter tills du blir varm i kläderna.

Några av de varierade arbetsuppgifterna:
 • Utföra fältförberedelser.
 • Utföra Geotekniska fältundersökningar med borrvagn, både provtagning och sondering. I jord och berg.
 • Utförda fältkarteringar av områden.
 • Inmätning med GPS.
 • Rapportera in resultat.
 • Markradarundersökningar
 • Övriga geotekniska undersökningsmetoder.
Vi söker dig som
 • Tycker om att arbeta utomhus och har ett tekniskt intresse för maskiner
 • Har B-körkort men helst BE eller C för att kunna arbeta självständigt
 • Har möjlighet till resor och övernattning i tjänst
 • Kommunicerar obehindrat på svenska såväl i tal som skrift
Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Tyréns. Du är noggrann, serviceinriktad och van att arbeta både självständigt och i grupp. Du tar egna initiativ samt har förmågan att lösa utmaningar som kan uppstå vid arbetsplatsen, med maskiner samt fordon. Vidare är du ansvarstagande och flexibel.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Östersund
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Stina Vidmark

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Mer info
Kontaktperson Stina Vidmark
Email Mejla Stina Vidmark
Område Östersund
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Energi & Miljö
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://pn.se/
Sista ansökningsdag 29 mars 2023 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!