Hoppa till innehåll
THFgroup logotyp

Byggnadskonstruktör/Ingenjör

Publiceringsdatum
02 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
THF Group erbjuder
Letar du efter en ny roll där du får engagera dig i varierande projekt och forma din framtid i en dynamisk och stöttande arbetsmiljö? På THF Group får du inte bara möjlighet att utforska och växa, utan också chansen att ta eget ansvar redan i de tidiga stegen av din karriär. Vi söker dig som vill ta nästa steg i din karriär. Välkommen med din ansökan!

Dina huvudsakliga uppgifter
I din roll som konstruktör brinner du för att ge våra beställare god service. Du ser till att ta tillvara på beställarens intressen och arbetar för att nå kostnadseffektiva lösningar och produktionsvänliga metoder. Vi ser gärna att du är aktiv i relationen med våra befintliga och potentiella kunder. Som konstruktör ansvarar du för beräkningar inom stabilitet och hållbarhet och har på kontoret stora möjlighet att komma med egna tankar och idéer.

Utöver arbete i projekt kommer du vara behjälplig med marknadsarbetet, inköp, kundkontakter, anbud, upphandling och avtal. Ett befintligt kontaktnät är ett plus. Viktigaste egenskaperna; problemlösning och samarbetsförmåga med kundnyttan i fokus.

Vem söker vi?
I rollen som byggnadskonstruktör hos THF Group erbjuds du en varierad tjänst med goda utvecklingsmöjligheter. Du ansvarar för att självständigt driva dina egna projekt där du oftast arbetar i flertalet projekt parallellt. Projekten sträcker sig över hela spektrumet från ombyggnad till nybyggnad och varierar i storlek och komplexitet. Du är involverad i alla faser av projektet, från start till slut. Detta inkluderar allt från tidiga skeden av rådgivning och utredningar till att skapa skarpa produktionshandlingar i bygghandlingsskedet. THF Group värdesätter en bred kunskapsbas där medarbetare uppmuntras att ta eget ansvar och utvecklas i sina roller. Här får du tidigt möjlighet att självständigt hantera dina projekt och på så sätt bidra till både ditt eget och företagets framgång.

Krav för tjänsten
* Examen med inriktning Byggnadskonstruktör/Ingenjör

Meriterande
 • Civilingenjörsexamen med inriktning husbyggnadsteknik
 • Meriterande med minst ett års erfarenhet som byggnadskonstruktör
 • Goda kunskaper i svenska & Engelska, i tal och skrift
 • Goda kunskaper inom ritningsverktygen AutoCad och Vertex BD
 • B-körkort
Personliga egenskaper:
 • Flexibel
 • Strukturerad
 • Samarbetsinriktad
 • Problemlösare
 • Nätverkande
 • Driven
  Erfarenhet är meriterande. Uppdraget är långsiktigt men inleds med en 6 månaders provanställning.

  THF Group som arbetsgivare
  THF Group erbjuder dig en roll i ett företag med en stark företagskultur och tydliga värderingar. Vi ska vara en pålitlig leverantör med hög service där verksamhetens ledord är Trygghet, Hållbarhet och Flexibilitet.
  Vi skall alltid leverera en bra produkt som vi kan vara stolta över.
  Vi erbjuder kollektivavtalsenlig lön och schyssta villkor med möjlighet till distansarbete i perioder.
  THFgroup logotyp
  Sök jobbet
  Ansök senast
  31 augusti 2024 (38 dagar kvar)
  Ansök nu

  Om arbetsgivaren