Hoppa till innehåll
Vi söker nu en Verksamhetsutvecklare till en spännande och omväxlande arbetsplats!

Beskrivning:
I rollen som Verksamhetsutvecklare kommer du att arbeta med processledning, processutveckling och verksamhetsutveckling. Du kommer att ha en viktig roll avseende nya arbetssätt och det fortsatta utvecklingsarbetet på flygplatsen. Tillsammans med den övriga organisationen  arbetar du för att systematiskt utveckla arbetssätt och metoder för att flygplatsen effektivt skall leverera värde till kunder och resenärer. Du lyfter problem och utmaningar i verksamheten och arbetar aktivt för att du och dina kollegor ska trivas och arbeta ännu bättre tillsammans.
Du rapporterar till Flygplatschef och ingår i flygplatsens ledningsgrupp

Din profil:
Självgående - Du är bekväm i att ta eget ansvar för dina uppgifter och ditt arbete. Du kan själv strukturera angreppssätt samt kan självmant driva processer vidare.
Helhetssyn - Du har förmågan att se till helheten och kan därmed ta hänsyn till det större perspektivet. Du förstår din roll men agerar alltid i enlighet med vad som är bäst för hela verksamheten.
Samarbetsförmåga - Du arbetar bra med andra människor. Du besitter förmågan att lyssna och kommunicera samt löser eventuella konflikter på ett konstruktivt sätt.
Initiativtagande - Du är van och bekväm med att ta initiativ och att sätta igång aktiviteter, vilket leder till lyckade resultat.
Ledarskap -  Du har förmågan att leda, motivera och förse andra med de befogenheter som krävs för att på ett effektivt sätt nå gemensamma mål. Du kan samordna grupper och verka som en förebild och referenspunkt för andra. Du är duktig på att skapa engagemang och delaktighet hos andra.

Krav på kompetens:
Du har en bakgrund inom organisations-, process- och verksamhetsutveckling. Meriterande är om du arbetat med Lean Management eller har erfarenhet från processtransformation, strukturellt eller kulturellt. Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift är en förutsättning för arbetet.

Att arbeta inom Swedavia:
Du kommer att ha en spännande roll som är av största vikt för flygplatsen. På våra flygplatser möter vi hela världen. Det är en unik arbetsplats med flygpuls och atmosfär. Vi ser att olikheter och mångfald berikar, och ser det som en förutsättning för vår framtida utveckling som hållbart företag. På swedavia.se/om-swedavia/lediga-jobb/kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss. För att kunna göra så objektiva bedömningar som möjligt använder Swedavia sig av arbetspsykologiska tester i rekryteringar. Säkerhet har hög prioritet för oss på Swedavia. Vi genomför därför en säkerhetsprövning innan beslut om anställning.
Mer information om vad säkerhetsprövning innebär hittar du på: www.sakerhetspolisen.se/verksamheten/sakerhetsskydd.html

Omfattning/Arbetstider/Arbetsplats:
Heltid/Dagtid/Frösön 

Lön/Tillträde:
Månadslön/Efter överenskommelse

Övrig information:
I den här rekryteringen samarbetar vi med OnePartnerGroup. Gör din ansökan genom vår hemsida www.onepartnergroup.se.
Urvalsarbetet kommer att ske löpande och vi rekommenderar därmed att du skickar in din ansökan snarast möjligt.
Sista dag för ansökan är 2023-04-10

Välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
10 apr. 2023 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare