Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Terminalarbetare till DB Schenker i Östersund.

Publiceringsdatum
30 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Letar du det perfekta extrajobbet och jobb över sommaren? Nu söker vi våra nya stjärnor som kan komplettera teamet hos DB Schenker!

Information om uppdraget:

Som terminalarbetare hos DB Schenker så kommer du vara en viktig medarbetare i teamet. Ni är flera kollegor som tar hand om allt inkommande och utgående gods under natten samt sortering/förflyttning av pall till rätt linje.
I dina arbetsuppgifter ingår bland annat truckkörning, hantering av gods och paket, lastning och lossning av fordon gör chaufförerna.
Arbetet pågår dygnet runt och det finns tre olika pass. 06:00-12:00 / 14:00-18:00 eller natt ca 00:00-08:00 , du bör kunna arbeta samtliga pass.

Detta är ett bemanningsuppdrag där du är anställd av oss på StudentConsulting och jobbar som uthyrd konsult hos DB Schenker. Vi erbjuder en trygg anställning och är kollektivavtalsanslutna samt följer transportavtalet-terminal.

Du som söker är student på minst 50% med minst 1 år kvar på dina studier, med fördel längre, alternativt har du ett annat deltidsjobb på minst 50% som passar med arbetstiderna ovanför.
Som bemanningskonsult hos oss på Student Consulting så har du alltid din konsultchef nära till hands för frågor eller funderingar, samt en trygg anställning och arbetsplats. Du väljer själv hur många pass du har möjlighet att ta genom att registrera din tillgänglighet i vår app, varpå vi bokar ut dig. Vi vill att du ska kunna jobba minst 3 pass i veckan.

Detta söker vi:

Vi söker dig som gillar ett fysiskt arbete och har lite arbetserfarenhet, gärna inom liknande uppgifter. Det är viktigt att du kan vara tillgänglig över sommaren 2024, som kortast.
Du som söker har truckkort som du kan uppvisa samt erfarenhet från körning av truck.

* Truckkort, Läst A och B Teori samt fysiskt plastkort.
* Lättlärd och stresstålig
* ADR 1.3 är meriterande, annars erbjuds utbildningen internt.
* Hög arbetsmoral och ansvarstagande
* Trivs med fysiskt arbete
* Tidigare erfarenheter inom lager/logistik (meriterande)
* Behärskar svenska i tal/skrift eftersom instruktioner, rutiner, fraktdokument är skrivna på svenska
* Flexibel och är öppen för både dagpass och nattpass.

Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Sökord: Östersund, Truck, Extraarbete, Terminal, Jobb

Sökord: Östersund, Truck, Extraarbete, Terminal, Jobb
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 maj 2024 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com