Hoppa till innehåll
Skellefteå Lastbilsstation AB logotyp

Lastbilsstation söker sommarjobb inom kategorierna B, C, terminal och trafikledare

Vi växer och varje år erbjuder vi en fortsatt anställning till flera som sommarjobbar hos oss.

Arbetsbeskrivning

Som chaufför B eller C på dagtid består arbetet främst av att distribuera gods men tjänsten innefattar även sortering och scanning av gods samt lossning och lastning av bilar. För C-chaufförer är YKB ett krav.

Som terminalarbetare består tjänsten av att sortera gods samt lastning och lossning av bilar samt körning av truck.

Som trafikledare består tjänsten i huvudsak av att sköta planeringen och dirigerar uppdragen till chaufförerna. Via trafikledningssystemet hanterar du de bokningar som kommer in och dirigerar både upphämtningar och leveranser.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är snabb i steget, är noggrann, självgående och har ett bra kundbemötande. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav.

För tjänsterna som enbart kräver B-behörighet är fler körkortsbehörigheter samt YKB meriterande liksom om du har vana från styckegodshantering, traktorvana, truckbehörighet samt ADR.

För tjänsten som C-chaufför är YKB är ett krav. Vi önskar även att du har vana från styckegodshantering, traktorvana, truckbehörighet samt ADR.

För terminalarbetare är truckbehörighet och traktorvana meriterande.

För trafikledare är branschvana, tidigare erfarenhet av trafik-och/eller transportledning meriterande.

Om anställningen

Vi månar om våra anställda och erbjuder exempelvis friskvårdbidrag, förstärkt föräldrapenning, rekryteringsbonus, vi ersätter landstingsfinansierad sjukvård upp till högkostnadsskydd och dagligt förmiddagsfika.

Vi är även kollektivavtalsansluta och tillämpar transportavtalet.

Vi har de senaste året gjort stora
investeringar på fordon och kan även erbjuda dig att arbeta med en helt ny fordonsflotta!

Välkommen att söka tjänsterna som sommarjobbare till vår hos oss redan idag. Rekrytering sker löpande så vänta inte med din ansökan då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansök genom att mejla din ansökan till: jobb@lastbilsstation.se och ange referens
"Sommarjobb Östersund".
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
06 juli 2023 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På en tuff marknad med de stora multinationella transportföretagen så storsatsar vi på Lastbilsstation i Norrland. Företaget har funnits sedan 1947 och vi har samma grundtanke nu som då; en utpräglad känsla för service och punktlighet.

Under de två senaste åren har vi fördubblat antalet medarbetare, från 125 till nuvarande 250. Nu gör vi även en historisk satsning på fordonsflottan med investeringar på 200 miljoner i syfte att möta kundernas krav på miljövänligare transporter med hög träffsäkerhet. Vi på Lastbilsstation tror på digitalisering och nöjer oss inte med att följa utvecklingen, vi vill leda den. Nu söker vi dig som vill vara med på vår fortsatta framgångsresa!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare