Hoppa till innehåll
Skellefteå Lastbilsstation AB logotyp

Lastbilsstation söker B-chaufförer till Östersund!

Är du en skicklig chaufför, snabb i steget och är serviceinriktad? Då har vi det perfekta jobbet för dig!

Arbetsbeskrivning

I rollen som B-chaufför vid vår terminal i Östersund blir du en del av ett team på ca 15 personer som är chaufförer, terminalarbetare och tjänstemän. Arbetet som chaufför består främst i att distribuera gods i Östersund med omnejd men tjänsten innefattar även sortering och scanning av gods samt lossning och lastning av bilar. Hos oss är varje bil en egen ekonomisk enhet och du ansvarar för att den linjen du kör bidrar med positiva ekonomiska resultat till företaget i stort. Arbetet är förlagt till vardagar och dagtid. Vi tillämpar alltid provanställning med förhoppning om att det ska övergå i en tillsvidareanställning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har hög arbetsmoral, är snabb, noggrann och har ett bra kundbemötande. B-behörighet samt goda kunskaper i svenska språket är ett krav. Vi arbetar med digital skanning så det krävs att du har systemvana och kan hantera digitala arbetsverktyg. Kunskaper i engelska, truckbehörighet och tidigare branscherfarenhet samt vana ifrån styckegodshantering är meriterande. Vid eventuell anställning kontrolleras belastningsregistret och ett utslag i belastningsregistret kan påverka din möjlighet till anställning.

Om anställningen

Vi månar om våra anställda och erbjuder exempelvis:
  • Friskvårdsbidrag
  • Förstärkt föräldrapenning
  • Rekryteringsbonus
  • Ersättning för landstingsfinansierad sjukvård upp till högkostnadsskydd
  • Trivselpeng
  • Rikskortets lunchförmån
  • Dagligt fika
  • Förmånscykel
Vi är även kollektivavtalsansluta och tillämpar transportavtalet.

Välkommen att söka tjänsten som B-chaufför till vår terminal i Östersund redan idag. Rekrytering sker löpande så vänta inte med din ansökan då tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansök genom att mejla din ansökan till: jobb@lastbilsstation.se och ange referens "B-chaufför Östersund".

STATIONERINGSORT: Östersund

OMFATTNING: 100 %

ARBETSTID: Dagtid

TILLTRÄDE: Snarast
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
06 nov. 2023 (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På en tuff marknad med de stora multinationella transportföretagen så storsatsar vi på Lastbilsstation i Norrland. Företaget har funnits sedan 1947 och vi har samma grundtanke nu som då; en utpräglad känsla för service och punktlighet.

Under de två senaste åren har vi fördubblat antalet medarbetare, från 125 till nuvarande 250. Nu gör vi även en historisk satsning på fordonsflottan med investeringar på 200 miljoner i syfte att möta kundernas krav på miljövänligare transporter med hög träffsäkerhet. Vi på Lastbilsstation tror på digitalisering och nöjer oss inte med att följa utvecklingen, vi vill leda den. Nu söker vi dig som vill vara med på vår fortsatta framgångsresa!

Fler från samma arbetsgivare