Hoppa till innehåll

Vi välkomnar anestesisjuksköterskor till Östersunds sjukhus!

Om arbetsplatsen
Vi söker nya kollegor som vill vara med att vidareutveckla vår centraloperation tillsammans med oss och våra enhetschefer!

Du som vill jobba på en arbetsplats med både spets och bredd inom såväl akut som planerad operationsverksamhet kommer att trivas på vår operationsavdelning!

Operationsavdelningen har 11 operationssalar och verksamheten består av både inneliggande- och dagkirurgi, akut och planerad verksamhet. Som anestesisjuksköterska arbetar du på operationssal, anestesiservice, till viss del uppvakningsavdelningen och kan ha larmberedskap för hjärtstopp och trauma.
Arbetet sker i team med specialistsjuksköterskor inom anestesi och operation, sjuksköterskor, undersköterskor, anestesiläkare och operatörer. Vi utför ca 8 000 operationer per år.

På Centraloperation ser vi vikten av en trygg introduktion med individuell inskolning. Hör av dig så berättar vi mer!

Varför ska du jobba med oss? Så här säger några ur personalgruppen:

* "Här delar alla med sig av sin kunskap"
* "Välkommen till en arbetsplats med mycket trevliga och kompetenta kollegor"
* "Det är ett öppet och positivt klimat"
* "Vi skrattar varje dag"
* "Varierande operationer, man lär sig hela tiden".Arbetsuppgifter
Verksamhet bedrivs dygnet runt. Vi samarbetar med samtliga opererande verksamheter på Östersunds sjukhus inom kirurgi, urologi, ortopedi, gynekologi och öron-näsa-hals.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom anestesisjukvård. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom yrket men även du som är nyutexaminerad är välkommen med din ansökan.

Operationsverksamhet har varierande arbetsbelastning över dygnets timmar och du behöver klara av att växla upp vid högre belastning för att klara leverera en kvalitativ verksamhet gentemot våra samarbetspartners och våra patienter.

Du har god samarbetsförmåga, trivs med att arbeta i team och bidrar aktivt med dina kunskaper och till ett gott arbetsklimat. Då vi uppmuntrar framåtanda och nytänkande ser vi gärna att du är kreativ, flexibel och har lätt för att se nya lösningar, arbetssätt och effektiva flöden. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.


Övrigt
Som arbetsgivare kan vi erbjuda ett friskvårdsbidrag på 3000 kr per år eller friskvårdstimme 1 ggr per vecka under 35 veckor när verksamheten så tillåter. Egna träningslokaler med gym och olika gruppaktiviteter finns på personalgymmet Zefyren. Du blir också medlem i vår personalförening som erbjuder rabatter och en mängd olika och roliga aktiviteter.

Schemalagd arbetstid dag, kväll, helg med påverkansbart schema (önskeschema). Nattarbete berörs en del av.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Jämtland Härjedalen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller i pappersformat.

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Region Jämtland Härjedalen logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
11 dec. 2023 (11 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Kontaktperson
Elisabeth Ågren
Email
Telefon

Liknande Jobb