Hoppa till innehåll
Region Jämtland Härjedalen logotyp

Tandsköterska till Folktandvården Campus

Ansök nu
Om arbetsplatsen
Folktandvården Campus ligger centralt i Östersund på gamla A4-området i kulturminnesmärkta lokaler. Kliniken ligger i anrika byggnader men är byggd 2012 och Tandakuten som ligger vägg i vägg är byggd 2018. Här erbjuds du ett omväxlande arbete tillsammans med medarbetare i alla åldrar. På Campus erbjuds alla behandlingar som allmäntandvården kan tillhandahålla för patienter i alla åldrar. Folktandvården Campus har ca 35 medarbetare. Vi har i dagsläget nära 15 000 patienter varav ca 5 000 är barn, ännu fler önskar bli patient hos oss!

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill arbeta i team på en modern klinik med moderna arbetssätt. Arbetet som tandsköterska hos oss är varierande och brett inom yrket. Du kommer att arbeta med assistans, eget patientarbete, reception, steril samt administrativa arbetsuppgifter och det finns möjligheter till olika inriktningar inom din befattning. Tillfällig tjänstgöring på annan klinik kan förekomma.

Kvalifikationer
Du har god förmåga att organisera arbetet på ett effektivt sätt och är professionell i din yrkesutövning. Du tar egna initiativ och har god samarbetsförmåga. Goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift. Övriga språkkunskaper är meriterande. Erfarenhet av journalsystemet T4. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt
Folktandvården i länet har femton allmäntandvårdskliniker, varav fyra kliniker är belägna i Östersundsområdet och resterande i övriga delar av länet. I Östersund finns sjukhus- och specialisttandvård som också är en del i folktandvårdens verksamhet. Som medarbetare i Folktandvården Region Jämtland Härjedalen erbjuds du friskvårdspeng. Vi arbetar också för hälsofrämjande scheman, naturligtvis i kombination med verksamhetens behov. Du blir automatiskt medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd roliga och subventionerade aktiviteter året runt. Du erbjuds även rabatter vid köp på olika företag. Ring oss gärna så berättar vi mer! Intervjuer kan komma att ske fortlöpande under rekryteringsprocessen. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Mer info
Kontaktperson
Berit Holmquist Bodemyr
Telefon
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
01 okt. 2023 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare