Hoppa till innehåll
Region Jämtland Härjedalen logotyp

Tandläkare Folktandvården Brunflo Östersund

Om arbetsplatsen
Gillar du teamarbete, utveckling och tycker att bra kollegor är viktigt? Välkommen till Folktandvården Brunflo! Vi är ett härligt gäng som söker dig som vill vara med och utveckla kliniken tillsammans med oss. En lagom stor klinik där ledorden är trivsel och omtanke. Kliniken ligger 15 kilometer söder om Östersunds centrum och har åtta behandlingsrum samt administrationsrum som erbjuder en lugn miljö för ändamålet. Vi erbjuder en lantlig miljö där både rådjur och älg strövar utanför fönstret.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill arbeta inom ett brett område med barn och vuxentandvård samt våra prioriterade grupper. Flexibilitet, ansvar, och engagemang är egenskaper som vi värdesätter, och vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper samt att du passar in i klinikens profil. Har du tidigare erfarenheter av tandläkaryrket, är du nyutexaminerad eller kanske i slutet av din tandläkarutbildning så är du välkommen att söka till oss. Vi erbjuder handledning på kliniken, samt deltagande i vårt handledningsprogram under två år. Det är meriterande om du har vana av att arbeta i T4. Utvecklingsplan skapas årligen tillsammans med din chef för en individuell kompetensutveckling.

Kvalifikationer
Svensk Tandläkarlegitimation Goda kunskaper i svenska både i tal o skrift Professionell i din yrkesroll

Övrigt
Läs mer om att leva och bo i Östersund på www.ostersund.se Läs mer om Jämtland Härjedalen på www.jamtland.se Läs mer om Region Jämtland Härjedalen på www.regionjh.se Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Vi ser fram emot att få din ansökan!
Mer info
Kontaktperson
Lena Jonsson
Telefon
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
31 mars 2023 (3 dagar kvar)

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare