Hoppa till innehåll
Region Jämtland Härjedalen logotyp

ST-läkare till Barn- och ungdomspsykiatrisk verksamhet (BUP).

Om arbetsplatsen
Barn- och ungdomspsykiatrisk verksamhet (BUP) ingår organisatoriskt i område Barn och unga vuxna och är en resurs för hela Region Jämtland Härjedalen, med placering i Östersund.
Enheten består av cirka 100 medarbetare som utifrån ett teambaserat tvärvetenskapligt arbetssätt verkar för att identifiera, förebygga, lindra och bota psykiska besvär hos barn och ungdomar i åldrarna 0-17 år. Som medarbetare vid BUP erbjuds du extern handledning och internt stöd i yrkesrollen, samt individuell planering för kompetensutveckling.
Vi är samlokaliserade med Barn- och Ungdomshabiliteringen samt Föräldra-/Barnhälsan.

Läkarteamet består för närvarande av 6 överläkare och 4 underläkare, teamet arbetar gemensamt med verksamhetsutveckling, verksamhetsplanering och kollegialt utbyte genom kontinuerliga läkarmöten.

Arbetsuppgifter
Som ST-läkare får du möjlighet till bred utveckling inom barn- och ungdomspsykiatrins alla delar. Dina ST-block planeras av dig och din handledare tillsammans med ansvarig studierektor.

Under utbildningstiden kommer du också arbeta med sedvanliga läkaruppgifter tillsammans med teamläkare och övriga yrkesgrupper främst psykologer, socionomer och sjuksköterskor i teamen.

Kvalifikationer
Leg. Läkare.
Meriterande är erfarenheter från barn-/vuxenpsykiatri och hälso-och sjukvård för barn och ungdomar.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, där vi värdesätter engagemang, samarbetsförmåga samt flexibilitet.

Övrigt
Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Läs mer: http://www.regionjh.se
Mer info
Kontaktperson
Håkan Löfvenberg
Telefon
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 apr. 2023 (31 dagar kvar)

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare