Hoppa till innehåll
Region Jämtland Härjedalen logotyp

Sjuksköterska/behandlare till Ätstörningsteamet vid BUP

Ansök nu
Om arbetsplatsen
Vi välkomnar nu sjuksköterska/behandlare till Ätstörningsteamet på Barn- och ungdomspsykiatrin (BUP). BUP ingår organisatoriskt i område Barn och unga vuxna och är en resurs för hela Region Jämtland Härjedalen, med placering i Östersund, Köpmangatan 24. Enheten består av cirka 100 medarbetare som utifrån ett teambaserat tvärvetenskapligt arbetssätt verkar för att identifiera, förebygga, lindra och bota psykiska besvär hos barn och ungdomar i åldrarna 0-17 år. Som medarbetare vid BUP erbjuds du extern handledning och internt stöd i yrkesrollen, samt individuell planering för kompetensutveckling. BUP är samlokaliserade med barn- och ungdomshabiliteringen och föräldra- barnhälsan. Ätstörningsteamet befinner sig i lokaler på Fältjägargränd 6, plan 3. Teamet bedriver behandling enligt nationella kliniska riktlinjer för ätstörningar och utifrån familjebaserad behandling vid ätstörning. Teamet är tvärprofessionellt och består av läkare, familjeterapeut, socionom, sjuksköterska, sjukgymnast och dietist.

Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att tillsammans med övriga teamet ansvara för bedömning och behandling av barn och unga med ätstörningar samt deras familjer. I arbetsuppgifterna ingår även pedagogiska måltider och matstöd. En stor del av behandlingsarbetet sker tillsammans med familjen i samtal och måltidssituation. Kökstjänstgöring ingår i samband med måltidssituationerna. Vi arbetar med familjer intensivt i familjedagvård, lägenhetsbehandling och ibland i slutenvård. I arbetet ingår också att leda gruppverksamhet vilket kan leda till att arbetstiden förläggs på kvällstid. Du kommer ingå i arbetet kring att utveckla sjusköterskemottagningen i teamet.

Kvalifikationer
Leg. sjuksköterska. Meriterande är: - Kompetens/utbildning samt praktisk erfarenhet av arbete med ätstörningar. - Erfarenhet av samtalsbehandling med barn/ungdom och/eller familjer. - Erfarenhet av arbete inom barn- och ungdomspsykiatri. - Grundläggande psykoterapiutbildning (steg 1) eller erfarenhet och utbildning som bedöms likvärdig. - Vidareutbildning för sjuksköterskor med inriktning psykiatri. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, där vi värdesätter engagemang, samarbetsförmåga och flexibilitet.

Övrigt
Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Läs mer: http://www.regionjh.se Som sökande ska du lämna utdrag ur belastningsregistret i samband med erbjudande av tjänst
Mer info
Kontaktperson
Frida Rhoode
Telefon
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 sep. 2023 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare