Nattsjuksköterska till Psykiatrisk vårdavdelning 4B

Nattsjuksköterska till Psykiatrisk vårdavdelning 4B

Om arbetsplatsen
Allmänpsykiatriska vårdavdelningen 4B utökar nu sin bemanning och söker nu en sjuksköterska för nattjänstgöring på heltid. 4B har 14 vårdplatser och vårdar främst patienttillstånd med förskjutningar i stämningsläget, men även andra allmänpsykiatriska tillstånd. Vården utformas utifrån patientens individuella behov. Vi söker positiva, engagerade medarbetare som har lätt för att samarbeta, kan hantera varierande arbetsbelastning och prioritera mellan olika arbetsuppgifter. Område psykiatri rymmer både öppen- och heldygnsvård och är uppdelad i specialiserade bedömnings- och behandlingsenheter som bistår patienter i Jämtland i behov av specialistpsykiatri. Sammanlagt har området ca 230 medarbetare som hjälper våra patienter med psykisk ohälsa. Hos oss uppmuntras du alltid till utveckling och möjligheten att utbildas på plats!

Arbetsuppgifter
Hos oss jobbar du tillsammans med sjuksköterskor, skötare/undersköterskor, läkare och kurator. Du får ett brett och spännande arbetsfält och ett nära samarbete med områdets öppenvård.

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet och/eller vidareutbildning inom psykiatri. Du är van att arbeta såväl självständigt som i team och har god samarbetsförmåga. Stor hänsyn tas till den personliga lämpligheten.

Övrigt
Vi ser gärna att du inkommer med din ansökan så snart som möjligt då intervjuer sker löpande bortsett från jul- och nyårsdagarna. Inskolning påbörjas enligt överenskommelse. Som arbetsgivare kan vi erbjuda egna träningslokaler med gym och olika gruppaktiviteter. Du blir också medlem i vår personalförening som erbjuder rabatter och en mängd olika aktiviteter. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Som sökande ska du lämna utdrag ur belastningsregistret i samband med erbjudande av tjänst.
Mer info
Kontaktperson Johan Thomas
Telefon 0730652471
Email Mejla Johan Thomas
Område Östersund
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://regionjh.se
Sista ansökningsdag 15 feb 2023 (14 dagar kvar)