Hoppa till innehåll
Region Jämtland Härjedalen logotyp

Medicinsk sekreterare till Öron-näsa-halsmottagningen

Ansök nu
Om arbetsplatsen
Välkommen till område Öron med placering på Öron-näsa-halsmottagningen och vårt lilla team av medicinska sekreterare. Som medicinsk sekreterare på Öron-näsa-halsmottagningen får du en bred kompetens, stor variation i arbetet och agera som spindeln i nätet. På enheten arbetar en blandning av yrkeskategorier med olika specialiteter. Totalt är vi omkring 40 medarbetare vilket gör oss till en relativt liten klinik. Här har vi ett nära samarbete mellan de olika yrkeskategorierna som behandlar allt från vaxproppar till olika cancertyper. Vi är en specialistmottagning där det förutom mottagningsverksamhet även bedrivs akut- och operationsverksamhet. Arbetet som medicinsk sekreterare kräver god kommunikation i tal och skrift samt förståelse för verksamhetens behov. Samverkan tillsammans med kollegor och vårdpersonal inom enheten samt övriga verksamheter är viktig. Att vara flexibel är av stor vikt då arbetstempot tidvis kan vara högt, likaså att kunna strukturera och ha en förmåga att organisera arbetet.

Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter för medicinska sekreterare såsom diktatskrivning, diagnoskodning, receptionsarbete med bokning av patienter, registrering i kvalitetsregister, remisshantering och posthantering m.m. Vi ser också gärna att du tar aktiv del i vår verksamhetsutveckling. Det kommer finnas en möjlighet att till viss del arbeta på distans när verksamheten tillåter.

Kvalifikationer
En yrkeskvalificerad utbildning till medicinsk sekreterare eller motsvarande är ett krav. Det är viktigt med bra organisations- och samarbetsförmåga och även att du är professionell i din yrkesutövning. Du har goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift, du är flexibel och noggrann samt har en vilja att hjälpa andra. För att du och vi ska trivas tillsammans lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt
Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Jämtland Härjedalen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller i pappersformat. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson
Åsa Moxell
Telefon
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
25 juni 2023 (23 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare