Hoppa till innehåll

Leg Psykolog till Lit hälsocentral

Om arbetsplatsen
Nu önskar vi förstärka med psykolog till Lit hälsocentral! Vill du vara med och utveckla framtidens primärvård? Välkommen till oss på Lit hälsocentral. Här får du jobba dagtid i en positiv miljö på en välfungerande och välbemannad hälsocentral. Du blir en del av ett härligt och energiskt gäng som jobbar med patientens bästa i fokus. Hos oss jobbar distriktsläkare, ST-läkare, distriktssköterskor, undersköterskor, sjukgymnast, barnmorskor, bvc-sköterskor, rehabkoordinator med flera. Vi har cirka ca 3750 listade patienter. I Lit har vi ett nära samarbete mellan våra yrkesprofessioner. Din tjänst är på Lits hälsocentral men du kommer att ingå i det psykosociala teamet på Lugnviks hälsocentral då vi arbetar teambaserat mellan de två hälsocentralerna. I det psykosociala teamet arbetar socionom, psykoterapeut och psykologer. Det psykosociala teamet har gemensamma teamträffar, handledning och planeringstid. Lit är ett mindre samhälle 23km norr om Östersund med goda pendlingsmöjligheter. Välkommen med din ansökan och till oss på Lits hälsocentral.

Arbetsuppgifter
Du har en mycket viktig roll i arbetet med att bedöma och behandla vuxna patienter med psykisk ohälsa samt att bedöma och leda patienter till rätt behandling. Du kommer arbeta i den psykosociala enheten med psykosocialt bedömnings- och behandlingsarbete för vuxna patienter med varierande problematik såsom stress, ångesttillstånd, kriser, depression och smärtproblematik. Arbetet innebär bedömning, psykologisk behandling och metodutveckling på psykoterapeutisk grund, där handledning självklart ingår. I arbetet ingår även att förmedla kontakter och ge vägledning mot samhällets övriga aktörer, t e x vid rehabiliteringsbehov. Delaktighet i det multimodala teamet där fokus ligger på att hjälpa patienter ut i arbetslivet ingår också. Utöver detta ingår handledning liksom regelbundna träffar med övriga psykologer i primärvården. Om intresse finns kan vi även erbjuda specialistutbildning.

Kvalifikationer
Vi söker en leg. Psykolog, KBT-inriktning. Erfarenhet från hälso- och sjukvård eller primärvård är meriterande men inget krav. Du har ett genuint intresse för människor och har patienten i fokus. Vi förväntar oss att du tillsammans med dina kollegor bidrar med din kompetens och ett gott bemötande för att ge patienterna bästa möjliga vård. Du trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat då du har initiativförmåga och ansvarskänsla. Ett väl fungerande teamarbete är grunden för effektiva flöden och god arbetsmiljö. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet

Övrigt
Urval och intervjuer sker löpande. Om du vill veta mer om tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig! Vi har gjort vårt val av rekryteringstjänster och avsäger oss vänligt men bestämt ytterligare erbjudanden.
Region Jämtland Härjedalen logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
03 dec. 2023 (1 dag kvar)
Område
Typ av anställning

Kontaktperson
Malin Leyonberg
Email
Telefon