Hoppa till innehåll
Om arbetsplatsen
Vi utökar nu med dietist på heltid till Barn- och ungdomspsykiatrin (BUP). BUP ingår organisatoriskt i område Barn och unga vuxna och är en resurs för hela Region Jämtland Härjedalen, med placering i Östersund, Köpmangatan 24. Enheten består av cirka 100 medarbetare som utifrån ett teambaserat tvärvetenskapligt arbetssätt verkar för att identifiera, förebygga, lindra och bota psykiska besvär hos barn och ungdomar i åldrarna 0-17 år. Som medarbetare vid BUP erbjuds du extern handledning och internt stöd i yrkesrollen, samt individuell planering för kompetensutveckling. BUP är samlokaliserade med barn- och ungdomshabiliteringen och föräldra- barnhälsan. Dessa fyra enheter är samlokaliserade centralt på Köpmangatan 24 i Östersund. Vi utökar vår verksamhet och söker därför nya medarbetare.

Arbetsuppgifter
Som dietist på BUP är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att ansvara för nutritionsbedömning och individuell rådgivning till patienter med neuropsykiatriska diagnoser och matrelaterade svårigheter samt deras familjer. Du kommer även att ge konsultation i nutritionsfrågor till medarbetare inom BUP och ansvarar för att hålla internutbildningar för kollegor på enheten. Du ordinera och förskriver speciallivsmedel. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter finns inom BUP men denna tjänst involverar även ett nära samarbete med Barn- och ungdomshabiliteringen. Vi söker därför dig om lockas av att arbeta både med Barn- och ungdomspsykiatriska patienter likväl som med barn- och ungdomshabiliteringen. Du ingår i dietistnätverk inom Regionen och finns med i BUPs teamarbete med andra professioner.

Kvalifikationer
Leg dietist. Meriterande är erfarenhet från arbete med liknande uppgifter. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, engagemang och samarbetsförmåga.

Övrigt
Urval och intervjuer kan komma att påbörjas under ansökningstidens gång. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. http://www.regionjh.se
Region Jämtland Härjedalen logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
10 dec. 2023 (8 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Kontaktperson
Frida Rhoode
Email
Telefon