Hoppa till innehåll

Laboratoriemedicin söker Leg biomedicinska analytiker för nattarbete.

Om arbetsplatsen
Laboratoriemedicin, Östersunds sjukhus, Region Jämtland Härjedalen, söker legitimerade biomedicinska analytiker (BMA) för nattarbete till klinisk kemi/transfusionsmedicin. Laboratoriemedicin är en ackrediterad verksamhet som har ett stort och varierande diagnostiskt panorama inom specialiteterna Klinisk kemi, Klinisk mikrobiologi och Transfusionsmedicin. Vi bedriver en högklassig diagnostik och ger patienter och remittenter en hög grad av service. Vid enheten utförs ca 2,5 miljoner analyser samt ca 5000 blodtappningar/år. Aktuellt laboratoriedatasystem är Flexlab inom klinisk kemi och ProSang inom transfusionsmedicin. Laboratoriemedicin har ca 60 medarbetare med följande professioner; legitimerade biomedicinska analytiker, legitimerade sjuksköterskor, kemister, mikrobiologer, undersköterskor, medicinsk biolog, laboratoriebiträden och medicinska sekreterare. Klinisk kemi/transfusionsmedicin inkluderar allmänkemi, hematologi, preanalys och serologi. Rotering sker inom dessa placeringar. Här finns möjligheter för personlig utveckling samt för aktivt deltagande i verksamhetens utveckling. Arbetstiden är förlagd till nattjänstgöring. Regionen äger ca 400 bostäder genom Landstingsbostäder i Jämtland AB, där det finns stora möjligheter för en legitimerad BMA att kunna hyra en lägenhet. Östersund har en egen flygplats (Åre Östersund Airport) med flera dagliga avgångar till och från Stockholm (Arlanda och Bromma).

Arbetsuppgifter
Huvudsakliga arbetsuppgifter är laborativt arbete, bedömningar, tekniskt godkännande, felsökningar, underhåll och kundkontakter. Dina analyser och bedömningar av mät- och undersökningsresultat utgör en stor del i säkerställandet av att patienterna får rätt diagnos och behandling. Du tar ansvar och driver dina arbetsuppgifter i mål på egen hand, kan även anpassa dig och omprioritera när det behövs. Du kommer att jobba dagtid tills du lärt dig alla placeringar och fått kompetensbevis för dessa.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är Legitimerad biomedicinsk analytiker för laboratoriearbete inom klinisk kemi och transfusionsmedicin. Vi tror att du har ett stort engagemang med hög samarbetsförmåga och ett flexibelt förhållningssätt. Arbetet kräver noggrannhet och förmåga att arbeta både självständigt och i grupp. Vi ser att Du har förmåga att se helheten och en ambition att skapa arbetssätt som främjar intern och extern samverkan. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Meriterande: Språkkunskap i svenska motsvarande C1 enligt Europarådets nivåskala. Erfarenhet från laboratoriearbete eller liknande. Erfarenhet av Cobas Pro Erfarenhet av Flexlab

Övrigt
Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Region Jämtland Härjedalen logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
03 dec. 2023 (3 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Kontaktperson
Bengt Hellmark
Email
Telefon