Hoppa till innehåll

Barn- och ungdomspsykiatrin välkomnar en Psykolog

Om arbetsplatsen
Barn- och ungdomspsykiatriska (BUP) verksamheten är placerad i Östersund, men är en resurs för hela Jämtlands län. På enheten arbetar cirka 95 medarbetare, och organisatoriskt ingår BUP i område Barn- och unga vuxna. I området ingår förutom Barn- och ungdomspsykiatrin även Barn och- ungdomshabiliteringen (BUH), Föräldra- och barnhälsan (FBH) samt Vuxenhabiliteringen (VH). Verksamheterna är samlokaliserade i Östersund på Köpmangatan 24 i nyrenoverade lokaler, och möjligheterna att samverka inom BUP och med övriga verksamheter i huset är goda. På BUP arbetar idag 20 psykologer varav 6 specialistpsykologer. Ett antal PTP psykologer, psykologkandidater och psykologassistenter finns också alltid i verksamheten. Enheten har 1 psykolog med ledningsansvar (PLA). Här finns alltså gott om psykologkollegor för utbyte av erfarenheter, kunskaper och idéer med stora möjligheter till utveckling både för dig och verksamheten. Vi utökar vår verksamhet och söker därför nya medarbetare. Vi välkomnar nu ytterligare en Psykolog till vår arbetsplats!

Arbetsuppgifter
Som Psykolog kommer du att ingå i ett av våra öppenvårdsteam . I teamet finns bl.a. psykologer, socionomer och läkare. Vi söker en Psykolog som vill arbeta med hela det barnpsykiatriska utrednings- och behandlingsspektrumet. I arbetet ingår också att ge konsultation till vårdgrannar, oftast socialtjänst och elevhälsa. Möjlighet till fördjupade arbetsuppgifter kring olika behandlingsmetoder (t.ex. internetbehandling, gruppbehandling etc.) eller specifika behandlingar för olika diagnosgrupper finns. Ange gärna i ansökan om du har sådana önskemål.

Kvalifikationer
Leg. Psykolog. Erfarenhet från arbete inom barn- och ungdomspsykiatri och traumabehandling är meriterande. Likaså specialistkompetens inom neuropsykologi, psykologisk behandling, eller klinisk barn- och ungdomspsykologi. Möjlighet finns till specialistutbildning inom neuropsykologi, psykologisk behandling eller klinisk barn- och ungdomspsykologi. För psykologer under specialistutbildning inom regionen finns ST-studierektor och väl utarbetat program enligt regionens karriärvägar för psykologer. Psykologer med specialistkompetens erbjuds tjänst som specialistpsykolog.

Övrigt
Som sökande ska du lämna utdrag ur belastningsregistret i samband med erbjudande av tjänst
Region Jämtland Härjedalen logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
03 dec. 2023 (6 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Kontaktperson
Lotta Larsson
Email
Telefon

Fler jobb från samma arbetsgivare

Östersund
Organisation & ledning
Företagslogga
Östersund
Hälsa & Sjukvård
Företagslogga