Hoppa till innehåll
Reaxcer AB logotyp

Platschef

Publiceringsdatum
05 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Reaxcer växer och nu öppnas möjligheten för ytterligare en platschef att komma in i organisationen. Vi välkomnar dig till en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. I rollen som platschef får du möjlighet att vara delaktig i utmanande och långsiktiga projekt med en stark entreprenörsanda och möjlighet till personlig utveckling.

 

Din roll hos oss

Som platschef inom affärsområdet entreprenad har du en viktig roll i genomförandet av våra projekt. Du har ansvar för projektplanering, resursanskaffning, produktionsstyrning och genomförande sett till miljö, kvalitet, tid och ekonomi. Du leder och utvecklar ditt team på arbetsplatsen och tar ansvar för att ni tillsammans genomför ett projekt så att både kunden och vi själva blir nöjda. Arbetet är förlagt i Jämtlandsområdet med stationeringsort på något av våra kontor i Jämtland.

 

Vi ser att du har
  • Eftergymnasial utbildning inom bygg/anläggningsteknik och välkomnar även sökande med motsvarande arbetslivserfarenhet.
  • Kunskaper inom AMA-anlägg eller bygg.
  • Erfarenhet i en platschefsroll eller motsvarade befattning inom mark- och anläggnings- eller byggbranschen.
  • Kunskaper kring genomförande av produktionskalkyler och produktionsmetoder.
  • Kunskaper i Office365.
  • B-körkort.
  • Kunskaper inom entreprenadjuridik är meriterande.
  • Erfarenhet av arbeta med projekt åt Trafikverket är meriterande.

Vi söker dig med goda ledaregenskaper och en god planerings- och administrativ förmåga. Du är kommunikativ, engagerad och har lätt för att samarbeta och driva arbetet framåt. Inom Reaxcer strävar vi hela tiden efter att förbättra oss varför vi söker dig som vill bidra både dina egna och andras idéer om hur organisationen kan utvecklas. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, därför vill vi understryka att både män och kvinnor i olika åldrar och med olika bakgrund är välkomna med sin ansökan till oss.

 

Om Reaxcer

Reaxcer är inget vanligt företag. Vi är kunskapsföretaget med den lokala styrkan och närvaron. Trots vår långa historia och breda erfarenhet har vi fortfarande mycket att uppnå och mycket att erbjuda. Din input och dina värderingar är viktiga för vår framgång.

Reaxcer är ett av Sveriges fem stora logistikföretag, och vi erbjuder en bred palett av tjänster, inklusive anlägg, entreprenad transport, logistik, miljötjänster och försäljning av grus- och ballastprodukter. Vår styrka ligger i vår kunskap genom högkvalificerade specialister och 200 delägaråkerier, som tillsammans disponerar över 1000 fordon och utför uppdrag av varierande omfattning varje dag.

Vi på Reaxcer tror på värden som trovärdighet, engagemang och kvalitet. Med en stark lokal närvaro och lång erfarenhet inom anläggningsbranschen är vi det självklara valet som entreprenör i Jämtland och Härjedalen.

 

Din ansökan

Har du frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver är du välkommen att kontakta Pontus Andersson på pontus.andersson@onepartnergroup.se. I denna process jobbar vi med löpande urval och tillsättning, vilket betyder att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

När du har visat intresse för tjänsten matchar vi din ansökan med tjänsten och vi kontaktar dig via mail eller telefon för återkoppling. Är du aktuell för tjänsten träffas vi på en intervju och under processen sker även referenstagning och bakgrundskontroll. För oss är det viktigt att ta del av din upplevelse när du har sökt en tjänst hos oss. Därför skickar vi ut en kort enkät när du har sökt tjänsten och när processen är avslutad. Din upplevelse är betydelsefull för oss och vi hoppas att du har möjlighet att svara. Gällande ansökan så sker det via annonsen på OnePartnerGroups hemsida, vi hanterar inte ansökningar via mail på grund av GDPR.

Välkommen med din ansökan!

Reaxcer AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
03 mars 2024 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Oavsett om du letar efter ditt första jobb, är en erfaren specialist eller vill utvecklas som ledare kan vi hjälpa dig att hitta ett jobb som passar dig, antingen som anställd hos oss eller genom att du blir rekryterad till företag vi samarbetar med. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.