Bli Gruppchef för Servicedesk i Östersund

Bli Gruppchef för Servicedesk i Östersund

Har du en fallenhet för ledarskap? Vill du att ditt team ska bli så bra som möjligt? Har du en bakgrund inom IT? Då är detta tjänsten för dig! Vi söker just nu en gruppchef för servicedesken hos vår kund, Välkommen med din ansökan, vi tillämpar löpande urval!

Om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med vår kund en Gruppchef till deras servicedesk. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos vår kund. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och vår kunds önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Arbetsuppgifter
Som Gruppchef kommer du ges frihet i ditt uppdrag och stora möjligheter till att utvecklas. Arbetat innebär varierande arbetsuppgifter där du bland annat kommer få att leda och styra arbetet med ditt team, arbeta med schemaläggning samt rekrytering vid behov. Som Gruppchef kommer det även att ingå arbetsuppgifter som team-möten, individuella samtal och annan utveckling i form av effektivisering.

Vi söker dig som
Har tidigare erfarenhet av IT antingen från utbildning eller arbetsliv. Vidare ser vi det som meriterande om du har tidigare erfarenhet inom ledarskap dock inte ett krav för tjänsten. För den här tjänsten tror vi mer att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen. Vi ser att du är en noggrann person som är van att arbeta både självständigt men även i grupp. Vidare är du kommunikativ i de grupper som du arbetar i. Du kan prioritera och navigera dina arbetsuppgifter samt har förmågan att lösa utmaningar. Du är även ansvarstagande och effektiv i ditt arbete.

START: Enligt överenskommelse

OMFATTNING: Heltid

STAD: Östersund

URVAL: Sker löpande

KONTAKT: Stina Vidmark
Mer info
Kontaktperson Stina Vidmark
Email Mejla Stina Vidmark
Område Östersund
Yrkesroll Ekonomi, HR & Personal, HR-administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://pn.se/
Sista ansökningsdag 10 apr 2023 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!