Hoppa till innehåll
Östersundshem AB logotyp

Upphandling-/Inköpsansvarig

Ansök nu
Vill du genom kloka inköp och upphandlingar bidra till en hållbar och effektiv verksamhet? Gillar du att ta ansvar och att göra upphandlingar som ligger i framkant? Vill du jobba för ett bolag som tar ett stort samhällsansvar, där hög kompetens och engagerade kollegor präglar stämningen? Då har vi jobbet för dig!

Om rollen:
Tjänsten som upphandling- och inköpsansvarig på Östersundshem är en spännande och utvecklande roll. Befattningens syfte är att tillgodose att bolagens upphandlingar och inköp genomförs affärsmässigt och enligt gällande lagstiftning. Genom planerade och genomtänkta inköp med fokus på hållbarhet skapa mervärde åt Östersundshem. Tillsammans med både interna och externa samarbetspartners kommer du att ansvara för att företaget har en effektiv, korrekt och tydlig process kring hantering av upphandlingar och avtal. Du är experten inom ditt område och vägleder och stöttar övriga medarbetare i organisationen.

Befattningen innebär även GDPR-ansvar för bolaget samt att man kommer agera arkivredogörare som ansvarar för den löpande hanteringen av allmänna handlingar i bolaget.

Din profil: 
Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom upphandling/inköp eller annan erfarenhet som bedöms likvärdig. För att lyckas i rollen bör du ha några års arbetslivserfarenhet av att självständigt leda och genomföra offentliga upphandlingar enligt LOU. Det är meriterande om du har erfarenhet inom bygg och fastighet. Du är van och trivs med att arbeta processorienterat samt med struktur och ordning driva ett affärsmässigt upphandlingsarbete.

Som person ser vi att du är kommunikativ har en god samarbetsförmåga. Du är utvecklingsorienterad, självständig och drivande inom ditt ansvarsområde. Du har god analytisk förmåga samt organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Du uttrycker dig väl i både tal och skrift och har god förmåga att vägleda kollegor på ett enkelt och pedagogiskt vis.

Arbetstid, sysselsättningsgrad, tillträde:
Dagtid (provanställning tillämpas), heltid, tillträde efter överenskommelse.

Vill du veta mer?
Den här rekryteringen sker i samarbete med OnePartnerGroup Jämtland. Du genomför din ansökan genom hemsidan www.onepartnergroup.se.
Urvalsarbetet kommer att ske löpande och vi rekommenderar därmed att du skickar in din ansökan snarast. Sista dag för ansökan är 2023-09-30

Välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 sep. 2023 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare