Hoppa till innehåll
Östersunds kommun logotyp

Vikarierande Rekryterare till Vård- och Omsorgsförvaltningen, Sektor Funktionshinder

Ansök nu
Enheten för Rekrytering och Bemanning på Vård- och Omsorgsförvaltningen söker nu en vikarierande Rekryterare till Sektor Funktionshinder

Tidsbegränsad anställning 100%. Tillträde augusti/september enligt överenskommelse med möjlighet till förlängning.

Arbetsgivare

Östersunds Kommun som arbetsgivare erbjuder en rad förmåner för dig som anställd, så som friskvårdsbidrag/friskvårdstimme, stimulerande arbetsmiljöer och olika juridiska och hälsorelaterade tjänster. Att du som anställd mår bra är viktigt för oss som arbetsgivare. Vi erbjuder personalstöd via Falck Heathcare, medarbetardagar, kompetensutveckling genom olika föreläsningar och utbildningar samt personalförmåner via Benify.

Uppdraget

Som Rekryterare på Enheten för Rekrytering och Bemanning stöttar du verksamheterna inom Sektor Funktionshinder i deras vikarieförsörjning. Du arbetar självständigt med rekryteringsprocesser, från kravprofil till urval, intervju, referenstagning och matchning. Du har dagligen många personliga kontakter både fysiskt, via telefon, mejl och Microsoft Teams. Vi erbjuder dig ett omväxlande och ansvarsfullt arbete där du tillsammans med dina kollegor gör skillnad varje dag!

Kvalifikationer

Du har en kandidatexamen, gärna inom organisation och personalförsörjning, eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer vara relevant för tjänsten. Meriterande är att du har ett intresse av rekrytering och personalförsörjning, har erfarenhet inom området eller arbetat med kompetensbaserad rekrytering. Det är även meriterande om du har dokumenterad erfarenhet av arbete inom vård- och omsorg. Du har vana av att hålla presentationer eller att prata inför människor i grupp. Mycket god datavana krävs och meriterande om du tidigare arbetat i rekryteringsprogrammet ReachMee eller andra system från Talentech.

Vem är du?

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ser att du har ett stort intresse för människor och service. Du kan arbeta självständigt och kan ta egna beslut i olika situationer. Viktiga egenskaper är också att du är flexibel, har god samarbetsförmåga och ett stort engagemang i ditt arbete. Du behöver ha en öppen och rak kommunikation, är ödmjuk och har en förmåga att bidra till en god arbetsmiljö. Vi värdesätter att du kan arbeta strukturerat, är positiv till och ser möjligheter. Du behöver vara väldigt ordningssam och organiserad då du kommer att ha ett delat ansvar för att upprätthålla en rad administrativa funktioner parallellt med dina löpande rekryteringsprocesser.

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

Välkommen med din ansökan!

Varaktighet: Tidsbegränsad anställning, vikariat 12 månader med möjlighet till förlängning.

Arbetstid: 100 %

Lön: Fast lön, individuell lönesättning

Antal tjänster: 1

Lönetyp: Månadslön

Anställningsvillkor: Heltid, Tidsbegränsad anställning

Sista ansökningsdatum: 2023-06-11

Kontaktpersoner:

Else-Marie Helberg Eriksson
Enhetschef
063-143506

Frida Hagström
Facklig representant, Akademikerförbundet SSR
063-144152
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
11 juni 2023 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Enheten för Rekrytering och Bemanning är en förvaltningsövergripande enhet inom Vård- och Omsorgsförvaltningen. Enheten ansvarar för rekrytering av timvikarier, anställning och bemanning av poolpersonal och timanställd personal till samtliga verksamheter inom både Sektor Funktionshinder samt Sektor Hemtjänst och Särskilt boende. Arbetsgruppen består idag av chefer, rekryterare, samordnare och administrativ personal. Det gemensamma uppdraget för Sektor Funktionshinder är att ge stöd, omsorg och hjälp till medborgare med beslut om insats eller har rätt till LSS/SoL-bostad, kortidsboende för vuxna, daglig verksamhet, elevhem, korttidsboende för barn, boendestöd, personlig assistens, råd och stöd, personligt ombud samt ledsagarservice eller avlösning i hemmet.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare