Hoppa till innehåll
Östersunds kommun logotyp

Intresseanmälan timanställning Östersunds Kommun, Vård och Omsorg

Ansök nu
Vård- och Omsorgsförvaltningen i Östersunds Kommun söker timvikarier till samtliga verksamheter i vården

Arbetsplatsen:

Våra tre kärnvärden inom Östersunds Kommun är engagemang, omtänksamhet och utveckling. De visar hur vi ska agera och uppfattas av de medborgare vi är till för och vad som är viktigt för oss medarbetare för att skapa en bra arbetsplats.

Inom Vård- och Omsorgsförvaltningen arbetar vi för att ta hand om, vårda och stödja personer inom Sektor Hemtjänst och Särskilt Boende samt Sektor Funktionshinder. Det innebär att du som personal finns till för de personer som behöver stöd i sin vardag utifrån deras individuella genomförandeplaner.

Arbetsuppgifter:

Just nu söker vi sommarvikarier till alla våra verksamheter inom Vård- och Omsorgsförvaltningen. Våra verksamheter innefattar både äldreomsorg, så som särskilda boenden och hemtjänst, samt alla verksamheter inom LSS/Funktionshinder, så som exempelvis personlig assistans, LSS- och SOL-boenden och boendestöd.

Det största behovet av sommarvikarier finns under perioden juni till och med augusti. I första hand söker vi dig som har möjlighet att arbeta hela denna period. Som timvikarie får du introduktion på arbetsplatsen, så att du ska vara väl förberedd inför semesterperiodens start.

Som vikarie i vården arbetar du med att stötta medborgare vid exempelvis personlig hygien, av- och påklädning, matlagning, promenader, olika aktiviteter samt vara ett pedagogiskt stöd. Det är varierade arbetstider beroende på vilken verksamhet du arbetar inom. I vissa verksamheter arbetar du dag, kväll och helg, medan du i andra arbetar journatt/vaken natt eller dygn.

Kvalifikationer:

Du har ett genuint intresse av att arbeta med människor, är serviceinriktad och positiv. Vi lägger stor vikt vid bemötande, förmåga att ta initiativ, samarbetsförmåga, flexibilitet och att du är ansvarstagande. Det är meriterande om du har körkort samt om du har möjlighet att arbeta i kommunens ytterområden (Lit, Fåker, Orrviken, Brunflo).
För att få arbeta inom våra verksamheter måste du:
  • Ha fyllt 18 år
  • Inför sommaren 2023 kan även du som fyllt 17 år innan 2023-06-15 ansöka via denna annons
  • God språklig förmåga i svenska (tal, läs- och skrivförmåga). Om du har flyttat till Sverige från ett annat land behöver du ha läst klart SFI D för att bli aktuell för timanställning i vårdarbetet.
Övrig information:
  • Du som inte är svensk medborgare och har medborgarskap utanför EU behöver också uppvisa ditt uppehålls- och/eller arbetstillstånd. Hantering av dina uppgifter går fortare om du redan i ansökan bifogar det.
  • Vi behöver också få in ett Personbevis för anställning från dig , det kan du ladda ner från Skatteverkets sida med hjälp av ditt mobila bank-id (se länk nedan) och bifoga in i din ansökan. Hantering av dina uppgifter går fortare om du bifogar det när du gör din ansökan.
https://m09-mg-local.idp.funktionstjanster.se/mg-local/saml-ds/skv?entityID=https%3A%2F%2Flogin.skatteverket.se%2Foam%2Ffed&returnIDParam=providerid&return=https%3A%2F%2Flogin.skatteverket.se%2Foam%2Fserver%2Ffed%2Fsp%2Fsso%3Frefid%3Did-f0R6HlSxuvkmnuqOXaT2KV9v4Tq1RIpOJaAPGuza%26idpdisco%3D1

Välkommen att skicka in din intresseanmälan redan idag!
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
31 maj 2023 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare