Servicedeskmedarbetare

Servicedeskmedarbetare

Just nu söker vi servicedeskmedarbetare till TietoEVRYs Servicedesk i centrala Östersund. Är du en person som trivs med att hjälpa andra med tekniska problem? Då har vi rollen för dig! 

Arbetsbeskrivning:
Som servicemedarbetare arbetar du med att ge användarsupport och teknisk service till kunder. Du kommer ta emot ärenden över telefon, mejl, chatt och ärendehanteringssystem. Du arbetar mot ett eller flera av TietoEVRYs olika kunduppdrag gentemot kommun, landsting eller privata företag. På TietoEVRY tillhör du ett sammansvetsat team som tillsammans arbetar mot gemensamt uppsatta mål.

Exempel på ärenden:
• Felsökning av applikationer och nätverksutrustning
• Kontohantering i Active Directory
• Lättare tekniska frågor
• Hårdvaruproblem

Vi söker dig som: 
• Trivs att arbeta med kundservice och support
• Har ett genuint intresse för IT
• Mycket goda kunskaper inom det svenska och engelska språket

Vem är du?
Vi ser att du som sökande har en förmåga att förmedla en känsla av trygghet för kunden och leverera en tillfredställande service. Du är samtidigt effektiv i att hantera ärenden, agerar lösningsorienterat och gillar att ta egna initiativ. Det är meriterande om du har arbetserfarenhet av IT-support. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper och vår målsättning är att hitta dig som är rätt person för tjänsten. 

Vi erbjuder
Anställning som konsult hos OnePartnerGroup Jämtland. Visstidsanställning, heltid om 6 månader med möjlighet till förlängning eller anställning direkt av TietoEVRY. Vi på OnePartnerGroup har kollektivavtal, fast månadslön, arbetsdagar måndag till fredag med kontorstider, friskvårdsbidrag eftersom vi värnar om våra anställdas hälsa och lokal närvaro med kontorsplacering nära konsultens tjänstgöringsområde. 

Rekryteringsprocessen 
Du gör din ansökan genom vår hemsida www.onepartnergroup.se. Sista dag för ansökan är 2022-02-19, men skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt eftersom vi arbetar med löpande rekrytering. 

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Östersund
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.onepartnergroup.se/rekrytering-och-bemanning-ostersund/
Sista ansökningsdag 19 feb 2023 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se