Redovisningsekonom

Redovisningsekonom

Nu rekryterar vi en engagerad och erfaren redovisningsekonom som vill utvecklas tillsammans med ett av marknadens mest kompetenta och skickliga team! Edlund & Partners kan erbjuda dig som redovisningsekonom en modern och flexibel tillvaro där du kan styra din egen utveckling och framtid.

Som erfaren redovisningsekonom hos oss arbetar du nära våra kunder med varierande och självständiga arbetsuppgifter såsom avstämningar, bokslut, årsredovisningar, deklarationer och olika beskattningsfrågor. Som erfaren redovisningskonsult är du trygg i din egen kompetens och du trivs med att arbeta i team.

Du som söker bör ha:
  • Eftergymnasial utbildning inom ekonomi
  • Arbetserfarenhet inom ekonomiredovisning
  • Goda kunskaper i att läsa, tala och skriva på svenska

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete på byrå.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du som söker är relationsskapande och alltid arbetar för att ge kunderna den bästa kundupplevelsen.

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad
Heltid

Arbetstid och lön
Dagtid/Flexibel
Månadslön

Urval sker löpande varför vi rekommenderar att du gör din ansökan snarast möjligt. Sista ansökningsdag är 2023-02-19.
Mer info
Område Östersund
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://edlundpartners.se/
Sista ansökningsdag 19 feb 2023 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se