Hoppa till innehåll
Ansök nu
Wipro Infrastructure Engineering är en av världens största tillverkare av hydrauliska cylindrar till materialhanterings- och entreprenadmaskinsapplikationer. Företaget har produktionsanläggningar i Sverige, Finland, Rumänien, Kina, Brasilien, Indien och USA samt teknikcenter i Skellefteå och Bangalore. Företaget levererar precisionstillverkade cylindrar, komponenter och lösningar för hydraulsystem samt komponenter för fordonshydraulik för mobila applikationer till OEMer över hela världen. På fabriken i Östersund arbetar i dagsläget ca 100 personer.

Vi söker produktionspersonal för uppdrag på montering hos Wipro

Beskrivning/Kvalifikationer:
Som montör kommer du arbeta med montering av olika delar till hydraulcylindrar. Du ansvarar för kvalité och noggrannhet i utfört arbete. Vidare ska du vara kollegor behjälplig i produktionen och arbetsmomenten kan variera. Du har en gymnasial utbildning med inriktning industri eller likande. Det får gärna finnas tidigare erfarenhet inom monteringsområdet. Vana av att läsa ritningar och att montera efter dessa är meriterande.

Personliga egenskaper:
För samtliga uppdrag ska Du vara pålitlig, plikttrogen, driven och arbetsvillig. Du är kvalitetsmedveten och tar ansvar för det du producerar. Du tycker att det är viktigt att det är ordning och reda i produktionen och har bra koll på säkerhet. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och viktigt för oss är att vi hittar dig som är rätt person för jobbet.

Du ska behärskar svenska i tal och skrift. Du bör även ha körkort och bil då det är begränsade möjligheter till kommunala förbindelser vid skiftgång.

Anställningsform:
Visstid, med möjlighet till förlängning

Sysselsättningsgrad:
Heltid

Arbetstid och lön:
2-skift/Lön enligt avtal

Övrig information:
Ansökan till tjänsten sker genom att du registrerar CV och ett personligt brev på vår hemsida: www.onepartnergroup.se. Ansökningstiden är kort 2023-05-29 och urvalsarbetet kommer att ske löpande. Vi rekommenderar därmed att du skickar in din ansökan snarast möjlig
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare